( Zaloguj | Zarejestruj )
![]() ![]() |
20.7.2009 - 15:56
|
|
|
aktywność: Grupa: Bloger Postów: 11 Nr: 6 616 |
Witam
Jestem laikiem pod względem WordPress aczkolwiek myślę, że nie będę miał większych problemów z obsługą WP. Mam moi drodzy do was pytanie dotyczące zakotwiczenia tekstu w sposób który pokaże poniżej: 1. Tekst 1 a. Tekst 1a 2. Tekst 2 b. Tekst 2b Tekst1 a. tekst 1a Tekst2 b. tekst 2b. Klikając na numer 1 automatycznie przemieszczam się do miejsca poniżej Teskt1 analogicznie klikając na a. Tekst 1a itd itd. Proszę o pomoc jak to zrobić w WP Pozdrawiam sz4kal |
|
|
|
15.11.2009 - 22:08
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 5 Nr: 7 036 |
Witam Jestem laikiem pod względem WordPress aczkolwiek myślę, że nie będę miał większych problemów z obsługą WP. Mam moi drodzy do was pytanie dotyczące zakotwiczenia tekstu w sposób który pokaże poniżej: 1. Tekst 1 a. Tekst 1a 2. Tekst 2 b. Tekst 2b Tekst1 a. tekst 1a Tekst2 b. tekst 2b. Klikając na numer 1 automatycznie przemieszczam się do miejsca poniżej Teskt1 analogicznie klikając na a. Tekst 1a itd itd. Proszę o pomoc jak to zrobić w WP Pozdrawiam sz4kal to bardzo proste : link wywolujacy: CYTAT <a href="#TEKST">TEKST</a> odnośnik CYTAT <a name="TEKST"></a> TEKST (w ten sposób widoczny "TEKST" nie jest aktywny. Jesli wstaeisz go przed </a> bedzie aktywny ale po co? BARDZO WAŻNE ŻEBY LITERY (wielkość) się zgadzała!!! tak się tworzy na tej samej stronie, a jeśli chcesz by Cię przenosił na inną stronę w konkretne miejsce to przed #TEKST wstaw link do strony (ale wewnątrz "") |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 24 05 12 - 14:00 |