Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
04.5.2008 - 21:42
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 14 Nr: 4 072 |
2. jak usunąć zaznaczone na zdjeciu elementy?
CODE http://corrristo9.w.interia.pl/2w.jpg z góry dziękuje |
|
|
|
05.5.2008 - 09:47
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 395 Nr: 3 158 |
Przekażę Ci tę tajemną wiedzę pod dwoma warunkami.
1. Powiesz, jaka to czcionka przedstawiona jest na tym obrazku i jaka jest wysokość line-height 2. Podasz adres strony, co bym mógł rozkminić kod. Punkt pierwszy to tak dla mnie, punkt drugi zaś jest raczej wymagany, bo nie wiem, co ten obrazek przedstawia - czy stronę indexową, czy też pojedyńczy wpis itp. Podaj adres, a napewno znajdziemy rozwiązanie - i nie martw się, tutaj za linki nie banują (chyba...) -------------------- Jestem studentem, jeśli pomogłem, Ty pomóż mi:
![]() |
|
|
|
05.5.2008 - 10:09
|
|
|
CODE www.pedewu.webd.pl zdjecie przedstawia index główny co do czcionki,to nic nie zmieniałem,standardowa z theme k2 w wersji 2.3 wp |
|
|
|
05.5.2008 - 11:00
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 395 Nr: 3 158 |
Ano te zaznaczone elementy to Sidebar, który został zepchnięty na dół strony - w celu jego usunięcia powinieneś wejść do plików typu index.php, page.php, single.php, archive.php itp., tam znaleźć <?php get_sidebar(); ?> i ten fragment usunąć - możesz również pójść na łatwiznę i usunąć całą zawartość pliku sidebar.php
-------------------- Jestem studentem, jeśli pomogłem, Ty pomóż mi:
![]() |
|
|
|
05.5.2008 - 12:22
|
|
|
gotowe, stajesz sie moim mentorem panie
znasz moze odpowiedz na moj ostatni problem, ktory opisałem w osobnym temacie w tym dziale? [komentarze z jiimij do k2] |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5 12 08 - 01:11 |