Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
06.1.2008 - 13:44
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 5 Nr: 3 220 |
witam ,
Za waszymi radami udało mi się podpiąć reklamę google pod mojego bloga za co wam dziękuje a mianowicie .. postawiłem sobie system blogowy na WordPress Mu ustawiłem templatke naniosłem zmiany w co by to miało ręce i nogi i co sie okazuje mam już kilka blogów na subdomenach , templatka ta sama a reklama wyświetla sie inaczej i nie wiem dlaczego tak sie dzieje przy czym w jednej opcji ma to co chciałem a w drugie lipa totalna .. męczył może sie kto już z tym tematem ... ewentualnie dlaczego tam sie dziej .. ?? przepraszam ze zawracam wam głowe Ten post edytował tadek 06.1.2008 - 13:46 |
|
|
|
06.1.2008 - 20:40
|
|
![]() aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 4 Nr: 3 506 |
trochę ubogo nakreślasz cechy problemu
sprawdź w dokumentacji google'a na ten temat poszukaj podobnych problemów w sieci nie mam więcej pomysłów na tym etapie -------------------- |
|
|
|
08.1.2008 - 01:05
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 902 Nr: 309 |
prawdopodobnie wstawiasz dla różnych tematów ten sam kod adsense. Normalka, że jeśli załapiesz się inny styl <div> to czasem zmieni ci wygląd reklamy
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 4 12 08 - 22:44 |