Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
05.5.2006 - 10:34
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 6 Nr: 569 |
Witam,
Nie udalo mi sie wymyslec sprytniejszej nazwy tematu - przepraszam za to, ze nie za bardzo po polsku W moim blogu pisze najczesciej po polsku, ale tez w innych jezykach (w zaleznosci od kontekstu). Czy ktos zna moze sposob na to, aby elementy zwiazane z postem (slowa "Comments", "Filed under', itd) pojawialy sie w danym jezyku - w zaleznosci od jezyka wpisu. Wyobrazam sobie to tak, ze podczas edycji podaje w jakim jezyku jest post i po publikacji "otoczka" postu jest we wlasciwym jezyku. Z gory dziekuje za pomoc, mam nadzieje ze to co pisze jest w miare zrozumiale Wojtek |
|
|
|
05.5.2006 - 12:14
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 287 Nr: 425 |
-------------------- |
|
|
|
05.5.2006 - 17:47
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() Grupa: Banned Postów: 54 Nr: 182 |
Niestety, multilingual zdechło i nie wygląda, jakby ktoś miał ochotę je reaktywować i dalej rozwijać.
Najlepszą w tej chwili wtyczką do obsługi bloga prowadzonego w więcej niż jednym języku jest Gengo, nowocześniejsze, o większych możliwościach - i aktywne. -------------------- |
|
|
|
06.5.2006 - 06:33
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 287 Nr: 425 |
Obejrzałem, wygląda sympatycznie. Dziękuję za informację.
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5 12 08 - 01:07 |