Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
13.5.2008 - 12:51
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 7 Nr: 4 053 |
czesc,
oświećcie mnie prosze jak mam sobie poradzic z sondą wp-pollls czytam ten "usage" na stronie wykonawcy wp-polls i nie moge tego zaczaić aktywuje plugi wp-poll, w zakladce widgety widzi mi super, dodaje widgeta i tam mam taki widok: ![]() nie mam po za tym nigdzie jakiejs zakladki polls ani niczego takiego. proszę o krótkiego manuala. dzięki i pozdrawiam! |
|
|
|
13.5.2008 - 13:44
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 395 Nr: 3 158 |
No ale gdzie tkwi problem? Zostaw tak jak jest, zapisz zmiany i voila - jeśli twój styl obsługuje widgety, to ten się pojawi na stronie. A samymi sondami zarządza się poprzez panel, widoczny w głównym menu (bodajże Polls) - jeśli tego nie ma, a wtyczka jest aktywowana, to błąd tkwi we wtyczce.
-------------------- Jestem studentem, jeśli pomogłem, Ty pomóż mi:
![]() |
|
|
|
13.5.2008 - 21:07
|
|
![]() aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 13 Nr: 4 048 |
"Current active poll" to tutaj wybierasz sonde która ma się pojawić. "Display polls archive..." to włącza link do archiwum z starymi sondami.
BTW. Wziąłem się za polonizowanie wtyczki, jutro/pojutrze powinna być gotowa pierwsza wersja do testów. -------------------- Mój blog: http://blog.goro85.pl/
Moje fotki: http://foto.goro85.pl/ |
|
|
|
20.5.2008 - 00:45
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 13 Nr: 4 119 |
[...] w zakladce widgety widzi mi super [...] A ja nie wiem jak mam włączyć widgeta.. I mam jeszcze takie pytanko: co zrobić, żeby ankieta NIE pokazywała się na stronach? Chcę, żeby się pokazywała na stronie głównej i pod wybranym wpisem, ale nie chcę, żeby się pokazywała na stronach typu 'About' itd. Wiecie jak to zrobić? pozdrawiam Lee Ten post edytował Lee 20.5.2008 - 00:47 -------------------- pozdrawiam
Lee |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5 12 08 - 00:42 |