WordPress

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!

> Uwaga!

Jeśli opisujesz problem z wtyczką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą wtyczkę.

Reply to this topicStart new topic
> wp-o-matic i wp autoblog problem
koniu123
post 26.2.2008 - 14:35
Post #1

aktywność:
*

Grupa: Bloger

Nr: 3 809

Plik ściągnołem z http://downloads.wordpress.org/plugin/wp-o-matic.zip

Zainstalowałem , klikam żeby aktywować i mam taki error ... :/ Czego to może być wina ?

Warning: require_once(/home/.each/koniu123/www.blog.smsrandka.net/wp-content/plugins/wp-o-matic/inc/tools.class.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/.each/koniu123/www.blog.smsrandka.net/wp-content/plugins/wp-o-matic/wpomatic.php on line 69

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/.each/koniu123/www.blog.smsrandka.net/wp-content/plugins/wp-o-matic/inc/tools.class.php' (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/.each/koniu123/www.blog.smsrandka.net/wp-content/plugins/wp-o-matic/wpomatic.php on line 69

Jeśli chodzi o skrypt WP -AUTOBLOG też mam problem ponieważ gdy skrypt ściąga RSS to niemoże utworzyć kategori( takich jak RSS podaje ) i w rezultacie mam po jedym wpisie w jednej kategori ... ( 1, 2, 3, 4, ) Zapewne coś z bazom danych , ale niemam pojęcia ..

ordPress database error: [Table 'blogsmsrandka.wp_categories' doesn't exist]
INSERT INTO wp_categories SET cat_name='auto', category_nicename='auto'

Z góry dziękuje za wszelkie sugestie ...
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 5 12 08 - 00:57
WebFan | Forum Komputerowe | Spotkania blogerów