Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
02.4.2008 - 19:47
|
|
![]() aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 4 Nr: 3 989 |
Witam,
SPrawa jest taka, po pierwsze przydało by się na tym forum założyc kolejny dział dla wp2.5. I teraz do rzeczy. Mam juz zainstalowany i poprawnie skonfigurowany wp 2.5. I przy tworzeniu wpisów/stron mogę uploadowac zdjęcia do wp (katalog tmp do uploadu mam zrobiony na 777), ale nie działa ich wrzucanie w okienko edycji. Zdjęcia moge przeglądać bezpośrednio w Media Library, ale juz w okienku edycji nie. Czy ktoś już napotkał na podobny problem ? -------------------- www.climb.pl based on wp, modified by butcher
|
|
|
|
03.4.2008 - 13:11
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 1 Nr: 3 242 |
Przyznam że mam podobny problem, pozostaje niestety wrzucanie plików graficznych do wybranego folderu przez FTP, a dopiero następnie osadzanie grafiki w poście.
|
|
|
|
03.4.2008 - 23:01
|
|
Owszem, ale to rozwiązanie jest idiotyczne. W sumie upgadeowałem www.climb.pl do wersji 2.5 i jestem w kropce. Podoba mi sie bardzo 2.5, ale ten problem jest zupełnie niedopracowany. Przeszukałem tez oryginalne forum wordpressa i zastosowałem rady ze [Sticky] ale bez efektu szczególnie...
Nie wiem jak mogli wrzucić taki release zrobaczony... jestem lekko zniesmaczony. -------------------- www.climb.pl based on wp, modified by butcher
|
|
|
|
04.4.2008 - 18:47
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 902 Nr: 309 |
Problem rozwiązany
-------------------- |
|
|
|
04.4.2008 - 21:51
|
|
very uselfull. Sprawdziłem po IE7 i rzeczywiscie działa w końcu, natomiast nie sprawdzałem jeszcze pod najnowszą Operą i ff.
-------------------- www.climb.pl based on wp, modified by butcher
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 4 12 08 - 23:00 |