( Zaloguj | Zarejestruj )
![]() ![]() |
03.1.2009 - 10:32
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 5 259 |
Czy istnieje wtyczka tego typu aby kategorie w wordpressie przybierały podobną opcję co linki. Chodzi mi o to aby ukryć link pod daną kategorią. Albo zmienić na stronie głównej żeby nie pisało linki tylko kategorie bo na to samo by wyszło prawie. Najlepiej by było żeby można to było zmienić gdzieś też w kodzie ale nie mogłem czegoś takiego znaleźć chodzi mi o to żeby to było w np. takiej formie <li><a href="http://www.jakaś tam storna.pl">nazwakategori</a></li>. Nie wiem czy do tego potrzebna jest wtyczka czy coś innego wiec przepraszam ale mam nadzieję że w dobrej kategorii.
|
|
|
|
15.1.2009 - 16:21
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 51 Nr: 2 777 |
Szczerze powiem, że nie zrozumiałem o co chodzi. Możesz to jakoś jaśniej opisać ?
-------------------- |
|
|
|
24.2.2010 - 21:10
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 1 Nr: 7 807 |
Jeżeli dobrze rozumiem, to twój problem może rozwiązać wtyczka Redirection, pozwala ona przekierować każdy utworzony link w tym momencie kategorie co pozwoli ci przekierować do strony z linkami. Wtyczka jest banalna w obsłudze i może pomóc ludziom słabo znających skrypt wordpressa
|
|
|
|
08.7.2010 - 17:34
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 3 Nr: 8 542 |
Jeżeli dobrze rozumiem - to można zedytować zwykle w pliku wp-content/themes/katalog skórki/sidebar.php
-------------------- Polecam nasze sklepy oferujące dekoracje ślubne, papilotki oraz drugi sprzedający tanie opony: Dekoracje ślubne Papilotki Tanie opony |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 9 02 12 - 04:45 |