Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Jeśli opisujesz problem z wtyczką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą wtyczkę.
![]() ![]() |
14.11.2007 - 19:14
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 7 Nr: 2 737 |
Witam
Znalazłem wtyczki banujące natrętnego usera/spamera poprzez podanie ip, jednak nie mam wtyczki, która by to ip pokazywała. Gdyby ktos znał takową, bardzo prosze o info. Dzięki -------------------- |
|
|
|
16.11.2007 - 21:14
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 287 Nr: 60 |
Ostatnio klient zażyczył sobie WP-UserOnline i o ile dobrze pamiętam, to wyświetlała ona IP niezalogowanych gości.
-------------------- |
|
|
|
17.11.2007 - 14:49
|
|
|
Dzięki, wtyczka może się przydać, ale to jeszcze nie to czego poszukuje. Chciałbym poznać ip każdego zarejestrowanego usera. Googluje i googluje, ale jeszcze nic takiego nie znalazłem.
Pozdrawiam -------------------- |
|
|
|
17.11.2007 - 17:32
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 469 Nr: 1 |
Nie można ręcznie wpisać w odpowiednie miejsce? Banowanie użytkowników nie jest procedurą o wysokiej częstotliwości powtarzania, więc pisanie do tego wtyczki mija się z celem (właśnie dlatego, że można to zrobić ręcznie)
-------------------- |
|
|
|
17.11.2007 - 20:04
|
|
|
Wtyczki do banowania mam i ich nie poszukuje. Jednak banują one ip, które sam musze wpisać. Szukam więc wtyczki, która pokaże ip każdego zarejestrowanego usera.
Ps ręcznie zbanowac tez mozna, wpisujac ip w .htacces, tylko jak to ip wygrzebać? Pozdrawiam -------------------- |
|
|
|
18.11.2007 - 17:12
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 902 Nr: 309 |
wyszukaj w google "bad behavior" działa plus minus tak jak oczekujesz
-------------------- |
|
|
|
21.11.2007 - 00:40
|
|
|
wyszukaj w google "bad behavior" działa plus minus tak jak oczekujesz Dzięki serdeczne -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 4 12 08 - 23:28 |