Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Jeśli opisujesz problem ze skórką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą skórkę co Ty ;)
![]() ![]() |
13.10.2006 - 11:16
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 1 Nr: 1 377 |
Witam na forum,
Uruchomiłem kilka dni temu stronę na WP i wszystko działa świetnie, jednak brakuje mi pewnej funkcjonalności, jak zrobic, zby zaznaczona checkbox'em strona w adminie nie pokazywała się w menu? chodzi mi o taką stronę "w powietrzu" do której dostęp można by mieć tylko po linku w treści... szukałem długo ale nie znalazłem nic na ten temat, dzieki z gory za dobrą rade, pozdr, m. |
|
|
|
13.10.2006 - 16:15
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 902 Nr: 309 |
KOD <?php wp_list_pages('exclude=100&title_li=' . __('Pages') . ''); ?> Należy zmodyfikować w sposób podany wyżej kod odpowiedzialny za wyświetlanie strony w temacie. 100-id strony. Najszybszy i najprostszy sposób Pozdrawiam -------------------- |
|
|
|
16.10.2006 - 21:02
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 49 Nr: 380 |
dzieki
tylko ze w moim przypadku ten kod jest lepszy KOD <?php wp_list_pages('exclude=37,38&title_li='); ?> nie powoduje zawalenia sie menu stron w topie. Ukrywa co ma i na tym konczy -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 4 12 08 - 23:06 |