Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
10.5.2008 - 17:43
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 4 Nr: 333 |
wtyczka sideblog
pyt 1. czy działanie jej polega na tym że m.in. wpis zakwalifikowany do kategorii przyporządkowanej do sidebloga - nie pokazuje się na głównej stronie? i czy można to zmienić - bo np mam wpis przyporządkowany do dwóch kategorii to też mi nie pokazuje tego na blogu głównym pyt. 2 czy można mieć dwa różne sidelbogi? - można mieć 2 różne kategorie pyt. 3 jeśli odpowiedzi na te powyższe pytania będą NIE - to nic nie szkodzi - wyjściem z tego byłby jakiś winget pokazujący - promujący zaznaczone przeze mnie notki (tagiem lub kategorią) tylko nie wiem jaki bym miał wybrać winget - coś na zasadzie Recent Posts z wybraną tylko jedną kategorią |
|
|
|
15.5.2008 - 10:52
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 878 Nr: 2 641 |
Sideblog ani chybi oznacza, ze wpis pokazuje sie w sidebar i to nie zaleznie od tego czy jest to strona glowna czy nie.
Nie sadze bys mogl uzyc jednej wtyczki do dwoch roznych kategorii (przynajmniej nie widgetu). Ale.. mozesz znalezc inny widget o tej samej funkcjonalnosci i uzyc jej do innej kategorii Kasia -------------------- Curiosity killed the cat, but satisfaction brought her back.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5 12 08 - 00:26 |