Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
20.7.2008 - 13:46
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 4 380 |
Zainstalowałem nowego wordpressa, eksportowałem plik xml z panelu admina, potem zaimportowałem go do nowego WP już w wersji 2.6 i niestety coś jest nie tak, w panelu administratora wszystko jest dobrze, ale na stronie po kliknięciu w jakiś post czy podstronę wyskakuje błąd że "nie ma tego czego szukam".
najlepiej zobaczcie sami: www.soda2.glt.pl czy wiecie może jak odzyskać te wpisy? pozdrowienia. |
|
|
|
21.7.2008 - 13:37
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 155 Nr: 3 567 |
Nie bój żaby, to standardowy błąd WordPressa w wersji 2.6.
Wystarczy, że przejdziesz teraz do PA i w opcjach odnośników bezpośrednich uzupełnisz (dowolnie) dwie ostatnie wartości (prefiks kategorii i tagu). Całość opisałem na swoim blogu: WordPress 2.6 - po aktualizacji error 404 -------------------- WPNinja | WordPress to moje Kung-Fu - strona poświęcona WordPressowi
|
|
|
|
23.7.2008 - 23:19
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 4 380 |
Nie bój żaby, to standardowy błąd WordPressa w wersji 2.6. Wystarczy, że przejdziesz teraz do PA i w opcjach odnośników bezpośrednich uzupełnisz (dowolnie) dwie ostatnie wartości (prefiks kategorii i tagu). Całość opisałem na swoim blogu: WordPress 2.6 - po aktualizacji error 404 ufff, bóg zapłać. Czy można liczyć że w wersji następnej wordpressa ten bug będzie wyeliminowany? |
|
|
|
24.7.2008 - 21:59
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 7 Nr: 4 393 |
Ja tak zrobiłem i nic nie daje.
Poza tym co to za gó***? Jak dodam prefiks to mi się linki pozmieniają. |
|
|