Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
03.4.2008 - 10:55
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 42 Nr: 3 955 |
Elo!
mam problem ze skórką wp-andreas09. a mianowicie: pod tytułem wpisu pojawia się 'Autor: admin o środa 2. kwiecień 2008'. Wszystko byłoby ok, gdyby nie to zbłąkane 'o' między admina a środa. nie wiem jak się go pozbyć. próbowałam je znaleźć (chyba we wszystkich plikach) analogicznie do opisu z tego posta, ale nigdzie nie widzę owego 'o'. rzućcie okiem, może ktoś wyłapie przyczynę tego 'błędu' Dziękuję! |
|
|
|
08.4.2008 - 22:08
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 878 Nr: 2 641 |
A na co niby mamy rzucic okiem? Nie podałaś żadnego linku...
A literki "o" szukaj w plikach index.php, single.php i innych, które zawierają autora i datę publikacji. Kasia -------------------- Curiosity killed the cat, but satisfaction brought her back.
|
|
|
|
09.4.2008 - 10:52
|
|
|
albo to ze mną jest coś nie tak albo coś nie gra z tą skórką. bo tam gdzie teoretycznie powinno być, ja tego 'o' nie widzę.
index.php: KOD <p class="date"><?php _e('Posted by','andreas09'); ?> <?php if (get_the_author_url()) { ?><a href="<?php the_author_url(); ?>"><?php the_author(); ?></a><?php } else { the_author(); } ?> <?php _e('on','andreas09'); ?> <?php the_time (__('F jS, Y','andreas09')) ?></p> <div class="entry"> <?php the_content(__('Read the rest of this entry »','andreas09')); ?> </div> single.php KOD <p class="date"><?php _e('Posted by','andreas09'); ?> <?php if (get_the_author_url()) { ?><a href="<?php the_author_url(); ?>"><?php the_author(); ?></a><?php } else { the_author(); } ?> <?php _e('on','andreas09'); ?> <?php the_time (__('F jS, Y','andreas09')) ?></p> w każdym razie obeszłam sprawę zmieniając format saty na 'H:i, F jS Y'. jednak to nie wyjaśnia co z tym 'o'. jedyne co mi teraz przychodzi na myśl: czy może być to wynik jakiegoś błędu w tłumaczeniu? |
|
|
|
09.4.2008 - 11:00
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 395 Nr: 3 158 |
KOD <?php _e('on','andreas09'); ?> Pewnie wcięło gdzieś "n" z "on" Ten post edytował Riff 09.4.2008 - 11:01 -------------------- Jestem studentem, jeśli pomogłem, Ty pomóż mi:
![]() |
|
|
|
30.4.2008 - 09:41
|
|
|
KOD <?php _e('on','andreas09'); ?> Pewnie wcięło gdzieś "n" z "on" w tym rzecz, że wszędzie jest to pożądane 'on'. dopisałam do kodu 'Napisan' tak jak widać poniżej i w tym momencie to co się wyświetla wygląda normalnie. KOD <p class="date"><?php _e('Posted by','andreas09') ?> <?php if (get_the_author_url()) { ?><a href="<?php the_author_url(); ?>"><?php the_author(); ?></a><?php } else { the_author(); } ?>, Napisan<?php _e('on','andreas09') ?>: <?php the_time(__('j.m.Y, H:i','andreas09')) ?></p> Co prawda nie jest to rozwiazanie, ale na pewno jakieś 'wyjście'... Pozdrawiam i dziękuje za podpowiedzi! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5 12 08 - 00:14 |