IPB

( Zaloguj | Zarejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> problem z logowaniem., 'nazwadomeny/wp-admin' nie działa
3lancer
post 15.12.2009 - 22:31
Post #1

Grupa: Bloger

Nr: 7 500

Mam pewien problem z moim WP. konkretnie taki:
Ostatnio wygasała mi domena więc postanowiłem założyć opcję i ją kupić taniej. Przy okazji kupiłem hosting na ovh.pl i oprócz wielu problemów z kontem, bazą danych i wyświetlaniem bloga wreszcie się udało wszystko załatwić. Czyżby? Teraz stoję przedkolejnym wyzwaniem tzn. blog wyświetla się poprawnie [wszystkie linki działają] po wpisaniu adresu (giermasinski.pl) w przeglądarce ale nie mogę się zalogować. Ponieważ po wpisaniu nazwadomeny.pl/wp-admin wywala błąd:

KOD
"Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /homez.316/giermasi/www/wp-config.php:1) in /homez.316/giermasi/www/wp-includes/pluggable.php on line 865"

O co chodzi? Na tyle się nie znam żeby rozwiązać ten problem. Jeśli ktoś jest w stanie mi pomóc będę dźwięczny. Chociaż podpowiedź lub link do posta który omawia ten temat.

zajrzyj tutaj --> to mój blog.
Go to the top of the page

+Quote Post
Kowalik
post 15.12.2009 - 22:37
Post #2

www.znajdztu.pl

Grupa: Redakcja

Nr: 5 685

Wyszukiwarka w oczy kole? Droga Administracjo, bardzo proszę o zrobienie linku do w/w maszynerii na czerwono.

KLIK

--------------------
Użytkowniku, pozwól sobie pomóc. Podaj łaskawie adres problematycznej strony i opisz problem abyśmy nie musieli się domyślać!
Tanie pozycjonowanie | Katalog stron | Moderowany katalog stron www

+Quote Post
3lancer
post 16.12.2009 - 00:53
Post #3

Grupa: Bloger

Nr: 7 500

CYTAT(Kowalik @ 15.12.2009 - 22:37) *
Wyszukiwarka w oczy kole? Droga Administracjo, bardzo proszę o zrobienie linku do w/w maszynerii na czerwono.

KLIK

nie potrzeba tak drastycznie. ale dzięki za inspirację.
i tak nie mogłem doszukać się błędu w plikach na serwerze więc postanowiłem zrobić coś innego. po prostu zainstalowałem nowego wp.
  1. najpierw zgrałem zawartość starego wp (wszystkie pliki z ftp).
  2. zrobiłem zrzut bazy danych do pliku. wyczyściłem starą bazę.
  3. na pusty ftp wgrałem nowego wp.
  4. odpaliłem wpisując nazwadomeny.pl.
  5. przeszedłem proces tworzenia bazy gdzie wpisałem dane wyczyszczonej bazy.
  6. i sprawdziłem. zadziałało. hurra!! to nie wszystko.
  7. okazało się ze nic tamnie ma. ot nowy wp. więc raz jeszcze pobawiłem się z phpmyadmin iskasowałem dopiero stworzoną bazę i zaimportowałem zrzut który zrobiłem wcześniej.

a teraz gra i buczy, aż w głowie huczy biggrin.gif sami zobaczcie www.giermasinski.pl
należy się piwko cool.gif

+Quote Post
Kowalik
post 16.12.2009 - 01:40
Post #4

www.znajdztu.pl

Grupa: Redakcja

Nr: 5 685

CYTAT(3lancer @ 16.12.2009 - 00:53) *
nie potrzeba tak drastycznie. ale dzięki za inspirację.
i tak nie mogłem doszukać się błędu w plikach na serwerze więc postanowiłem zrobić coś innego. po prostu zainstalowałem nowego wp.

Moim zdaniem jednak trzeba gdyż pytanie o ten błąd przewija się przez forum 3-4x w tygodniu.

Cieszę się razem z Tobą że sobie poradziłeś.

--------------------
Użytkowniku, pozwól sobie pomóc. Podaj łaskawie adres problematycznej strony i opisz problem abyśmy nie musieli się domyślać!
Tanie pozycjonowanie | Katalog stron | Moderowany katalog stron www

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

: 24 05 12 - 15:44