( Zaloguj | Zarejestruj )
![]() ![]() |
15.12.2009 - 22:31
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 4 Nr: 7 500 |
Mam pewien problem z moim WP. konkretnie taki:
Ostatnio wygasała mi domena więc postanowiłem założyć opcję i ją kupić taniej. Przy okazji kupiłem hosting na ovh.pl i oprócz wielu problemów z kontem, bazą danych i wyświetlaniem bloga wreszcie się udało wszystko załatwić. Czyżby? Teraz stoję przedkolejnym wyzwaniem tzn. blog wyświetla się poprawnie [wszystkie linki działają] po wpisaniu adresu (giermasinski.pl) w przeglądarce ale nie mogę się zalogować. Ponieważ po wpisaniu nazwadomeny.pl/wp-admin wywala błąd: KOD "Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /homez.316/giermasi/www/wp-config.php:1) in /homez.316/giermasi/www/wp-includes/pluggable.php on line 865" O co chodzi? Na tyle się nie znam żeby rozwiązać ten problem. Jeśli ktoś jest w stanie mi pomóc będę dźwięczny. Chociaż podpowiedź lub link do posta który omawia ten temat. zajrzyj tutaj --> to mój blog. |
|
|
|
15.12.2009 - 22:37
|
|
![]() www.znajdztu.pl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 714 Nr: 5 685 |
Wyszukiwarka w oczy kole? Droga Administracjo, bardzo proszę o zrobienie linku do w/w maszynerii na czerwono.
KLIK -------------------- Użytkowniku, pozwól sobie pomóc. Podaj łaskawie adres problematycznej strony i opisz problem abyśmy nie musieli się domyślać!
Tanie pozycjonowanie | Katalog stron | Moderowany katalog stron www |
|
|
|
16.12.2009 - 00:53
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 4 Nr: 7 500 |
Wyszukiwarka w oczy kole? Droga Administracjo, bardzo proszę o zrobienie linku do w/w maszynerii na czerwono. KLIK nie potrzeba tak drastycznie. ale dzięki za inspirację. i tak nie mogłem doszukać się błędu w plikach na serwerze więc postanowiłem zrobić coś innego. po prostu zainstalowałem nowego wp.
a teraz gra i buczy, aż w głowie huczy należy się piwko |
|
|
|
16.12.2009 - 01:40
|
|
![]() www.znajdztu.pl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 714 Nr: 5 685 |
nie potrzeba tak drastycznie. ale dzięki za inspirację. i tak nie mogłem doszukać się błędu w plikach na serwerze więc postanowiłem zrobić coś innego. po prostu zainstalowałem nowego wp. Moim zdaniem jednak trzeba gdyż pytanie o ten błąd przewija się przez forum 3-4x w tygodniu. Cieszę się razem z Tobą że sobie poradziłeś. -------------------- Użytkowniku, pozwól sobie pomóc. Podaj łaskawie adres problematycznej strony i opisz problem abyśmy nie musieli się domyślać!
Tanie pozycjonowanie | Katalog stron | Moderowany katalog stron www |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 24 05 12 - 15:44 |