Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Jeśli opisujesz problem z wtyczką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą wtyczkę.
![]() ![]() |
03.5.2007 - 12:25
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 2 361 |
Wtyczka fGallery (najnowsza wersja) nie wyświetla niektórych miniaturek. Screeny:
1) Galeria 2) Album Link do galerii: fala-zbrodni/galeria Z tego co wiem większości osób moja galeria wyświetla się poprawnie, problem występuje tylko u kilku osób. Sprawdzałem pod IE i FF - w obu przypadkach to samo. szukałem odpowiedzi na anglojęzycznych stronach ale niestety żaden sposób nie pomógł. Może któryś z forumowiczów spotkał się z tym problemem i potrafi go rozwiązać ? P.S - CHMODy jak najbardziej dobrze ustawione, grzebanie w opcjach wtyczki też nie przyniosło efektu. Ten post edytował arek1236 03.5.2007 - 12:27 |
|
|
|
03.5.2007 - 19:56
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 902 Nr: 309 |
nio pod IE7 leży kilka zdjęć. Spróbuj wgrać fgallery+ Jest to odmiana poprawiona przez innego człowieka, w tym kilka podobnych problemów
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 4 12 08 - 23:55 |