( Zaloguj | Zarejestruj )
![]() ![]() |
02.6.2011 - 15:00
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 10 056 |
Witam, mój problem polega na tym iż na jednym serwerze mam kilka domen. Na domenie a zainstalowałem jakiś czas temu Wordpress'a bez żadnych problemów i działał również bez zarzutów. Po jakimś czasie przeniosłem stronę a na inny serwer. Teraz po wielu trudach udało mi się zainstalować wersję 3.1 na domenie b i kokpit działa ok ale przy wejściu na stronę główną pojawia się problem:
Warning: require_once(/home/xxx/domains/domena-a/public_html/wp-load.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/xxx/domains/domena-a/public_html/wp-blog-header.php on line 12 Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/xxx/domains/domena-a/public_html/wp-load.php' (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/xxx/domains/domena-a/public_html/wp-blog-header.php on line 12 I teraz pytanie czemu na domenie b wyskakują błędy związane z domeną a. Dodam że baza danych oraz pliki z ftp odnośnie domeny a zostały usunięte. Jak sobie z tym poradzić? |
|
|
|
02.6.2011 - 22:13
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 156 Nr: 6 862 |
Oczywiście poprawnie zmieniłeś ustawienia domeny ( http://twoja-domena.pl/wp-admin/options-general.php ) w ustawieniach wordpressa?
-------------------- |
|
|
|
03.6.2011 - 09:01
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 10 056 |
Tak, w polach: Adres URL WordPressa oraz Adres witryny (URL) widnieje adres domeny b. Może jakieś inne pomysły?
Ten post edytował seebeek 03.6.2011 - 11:36 |
|
|
|
03.6.2011 - 14:45
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 4 254 Nr: 5 919 |
Ja mam, podaj faktyczne adresy stron, aby można było samemu to zobaczyć.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| : 24 05 12 - 15:39 |