( Zaloguj | Zarejestruj )
Musisz mieć co najmniej 20 postów na koncie aby korzystać z tego działu.
![]() ![]() |
01.8.2009 - 20:52
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 33 Nr: 6 132 |
Witam.
Zapraszam serdecznie na mój blog poświęcony żywności oraz sposobom odżywiania. Znajdziecie tam wiele ciekawostek, dowiecie się prawdy o producentach żywności, chwytach marketingowych, nieprawdziwych mitach oraz wiele, wiele innych, cennych informacji, które przydadzą się każdemu, bo każdy jeść musi, prawda? O ile strona merytoryczna jest dość zaawansowana i na dobrym poziomie, o tyle strona techniczna, na chwilę obecną jest słabiutka. Ot, czysty standardzik + parę pluginów. Obecnie jest to wersja 2.7 Wordpressa, nie wiem czy warto robić update czy nie (jakby mi ktoś doradził, byłbym wdzięczny). Przewiduję w najbliższym czasie przebudowę bloga, by był bardziej czytelny i funkcjonalny. Wszelkie sugestie mile widziane : ) Pozdrawiam, Coyoti. http://patrzcojesz.pl Ten post edytował coyoti 01.8.2009 - 20:53 -------------------- |
|
|
|
| gość_smacznyblog_* |
02.8.2009 - 07:20
|
|
Guests |
mmm ciekawa stronka
Moja w podpisie:)moze wymiana linkami co do update to pewnie ze zrób,eliminowano wiele błędów Ten post edytował smacznyblog 02.8.2009 - 07:21 |
|
|
|
02.8.2009 - 12:05
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 106 Nr: 243 |
Świetny pomysł na blog i dobra domena! Szkoda tylko że muszę się rejestrować by dodać komentarz.
|
|
|
|
02.8.2009 - 16:22
|
|
|
Grupa: Banned Postów: 4 Nr: 6 697 |
i słusznie z rejestracją do komentarzy
teraz jest tyle ze tak sie wyrażę Dzieci Neo,że zal jak się nieraz czyta komenty do zatwierdzenia,a po co? ktoś uczciwy jak chce zostawić komentarz to i poświeci te pare minut na założenie konta. bardzo ciekawa strona Pozdrawiam |
|
|
|
20.8.2009 - 09:55
|
|
|
aktywność: Grupa: +Bloger Postów: 21 Nr: 6 802 |
Gratulacje za pomysł na domenę. Czekam na przebudowę bloga.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| : 24 05 12 - 15:18 |