( Zaloguj | Zarejestruj )
![]() ![]() |
25.8.2010 - 21:59
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 25 Nr: 7 161 |
Witam, mam taki problem może ktoś by rzucił okiem bo trochę to dziwne że stronka działa fajnie ale jak dodam znacznik more i chcę przeczytać cały wpis to się paskudnie rozjeżdża stronę można podejrzeć tutaj np w dziale artykuły sa aktualności, jest tam jeden wpis jak klikniecie more to się rozjeżdża, z innymi wpisami nie mam żadnego problemu. Trochę patrzyłem w kodzie ale nie znam sie na phpie i postanowiłem zapytać fachowców.
Pliki skórki wrzuciłem tutaj prosze o pomoc bo sam raczej nie dam rady Właśnie zauważyłem że w innych wpisach gdzie nie ma more to jak kliknie się na tytuł wpisu to tak samo się rozjeżdża , ale mnie to wkurza ... Nikt nie wie ? Spróbowałem aktualizować wordpressa ponieważ jak wrzuciłem ten szablon na do innego wordpressa to działało bez zarzutu. Niestety aktualizacja nie pomogła, dalej jest ten błąd, czyżby coś z bazą danych? Moze jednak po prostu sa to niepozamykane znaczniki, lub jest ich za duzo ... rozjeżdżająca się strona to archiwum więc plik archive.php - mylę się? Niestety dla mnie tu wszystko raczej jest pozamykane może ktoś spojrzy? KOD <?php get_header(); ?>
<div id="content"> <?php if (class_exists('bcn_breadcrumb')) { echo '<div class="breadcrumb">'; // New breadcrumb object $mybreadcrumb = new bcn_breadcrumb; // Assemble the breadcrumb $mybreadcrumb->assemble(); // Display the breadcrumb $mybreadcrumb->display(); echo '</div>'; } ?><div class="pageintro"> <?php if (have_posts()) : ?> <?php $post = $posts[0]; // Hack. Set $post so that the_date() works. ?> <?php /* If this is a category archive */ if (is_category()) { ?> <?php /* If this is a daily archive */ } elseif (is_day()) { ?> <h2 class="pagetitle">Archive for <?php the_time('F jS, Y'); ?> </h2> <?php /* If this is a monthly archive */ } elseif (is_month()) { ?> <h2 class="pagetitle">Archive for <?php the_time('F, Y'); ?> </h2> <?php /* If this is a yearly archive */ } elseif (is_year()) { ?> <h2 class="pagetitle">Archive for <?php the_time('Y'); ?> </h2> <?php /* If this is an author archive */ } elseif (is_author()) { ?> <h2 class="pagetitle">Author Archive</h2> <?php /* If this is a paged archive */ } elseif (isset($_GET['paged']) && !empty($_GET['paged'])) { ?> <h2 class="pagetitle">Blog Archives</h2> <?php } ?> </div> <?php while (have_posts()) : the_post(); ?> <div class="postwrap"> <div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>"> <div class="posthead"> <h1><a title="Permanent Link to <?php the_title(); ?>" href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark"> <?php the_title(); ?> </a></h1> <div class="authorbox"> </div> </div> <div style="clear:left;"></div> <div class="postcontent"> <?php the_content('Read the rest of this entry »'); ?> </div> <div class="postinfo"> <div class="postcomments"> <?php comments_popup_link('No Comments', '1 Comment', '% Comments'); ?> </div> <div class="postcat">Filed under: <?php the_category(', ') ?> </div> </div> </div></div> <?php endwhile; ?> <?php else : ?> <div class="postwrap"> <h2>Not Found</h2> </div> <?php endif; ?> </div> <!-- End Postwrap --> <?php get_sidebar(); ?> <?php get_footer(); ?> Ten post edytował szyszy 27.8.2010 - 15:12 |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 9 02 12 - 13:58 |