Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
29.8.2008 - 13:50
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 42 Nr: 3 955 |
witam!
mam serwer, na którym mam 3 strony. każda z nich zainstalowana w innym katalogu. kupiłam domene dla jednej z nich, w panelu domeny zrobiłam przekierowanie by wskazywała ona na mój serwer. w panelu serwera dodałam jej obsługę. zdaje się, że zrobiono wszystko co mozna było w tych miejscach. wpisując ten nowy adres do przeglądarki strona wyskakuje poprawanie, jednak ów wpisany adres zmienia się na ten stary jaki miała (ma) strona. czy powinnam dokonać zmiany starego adresu jaki widnieje w PA wordpress, w miejscu Adres WordPress (URL) oraz Adres bloga (URL) na ten nowy? czytałam parę postów, niestety rzeden nie odpowiada na mój problem. co najwyzej nabawiłam się obaw, ze wszystko sie sypnie łącznie z mozliwością zalogowania do PA wordpresa. Ok. zrobione, zasugerowałam się postem http://www.wordpress.org.pl/problem-z-dome...ach)-t4137.html i wpisałam w PA WordPress ten nowy adres. Niech się dzieje co chce! iiii strony działają i adres już się nie zmienia. Zobaczymy, czy potem wystapia jakies klopoty... Ten post edytował Natalia 29.8.2008 - 16:35 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 2 12 08 - 09:11 |