IPB

( Zaloguj | Zarejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> nieudane pierwsze logowanie, czyli kolejny problem z instalacją
tlenny
post 24.4.2009 - 17:11
Post #1

Grupa: Bloger

Nr: 6 070

Cześć, nie znalazłem tu opisanego problemu podobnego do mojego, więc pozwalam sonie prosić Was o pomoc.
Instaluję wordpressa na zagranicznym serwerze uuuq.com, na pocżatku wszystko ok, udaje mi się założyć konto, ale kiedy chcę się zalogować wyskakuje coś takiego:

CYTAT
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/uuuq.com/m/a/y/mayeran/htdocs/wp-config.php:1) in /www/uuuq.com/m/a/y/mayeran/htdocs/wp-login.php on line 255

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/uuuq.com/m/a/y/mayeran/htdocs/wp-config.php:1) in /www/uuuq.com/m/a/y/mayeran/htdocs/wp-login.php on line 267

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/uuuq.com/m/a/y/mayeran/htdocs/wp-config.php:1) in /www/uuuq.com/m/a/y/mayeran/htdocs/wp-includes/pluggable.php on line 649

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/uuuq.com/m/a/y/mayeran/htdocs/wp-config.php:1) in /www/uuuq.com/m/a/y/mayeran/htdocs/wp-includes/pluggable.php on line 650

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/uuuq.com/m/a/y/mayeran/htdocs/wp-config.php:1) in /www/uuuq.com/m/a/y/mayeran/htdocs/wp-includes/pluggable.php on line 651

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/uuuq.com/m/a/y/mayeran/htdocs/wp-config.php:1) in /www/uuuq.com/m/a/y/mayeran/htdocs/wp-includes/pluggable.php on line 850

No i kiepsko. Dodam jeszcze, że podobne krzaczory wyskakiwały też nad panelem instalacji w install.php, ale wtedy można było z samego panelu korzystać.
Próbowałem zainstalować wordpressa na innym zagranicznym serwerze. Niestety, z podobnymi skutkami. Nie wiem o co chodzi. Znajdzie się jakas dobra dusza, która pomoże?
Pzdr. smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
amistad18
post 26.4.2009 - 02:23
Post #2

aktywność:

Grupa: Redakcja

Nr: 5 919

CYTAT(tlenny @ 24.4.2009 - 18:11) *
Cześć, nie znalazłem tu opisanego problemu podobnego do mojego, więc pozwalam sonie prosić Was o pomoc.

No shit!

Szukałeś może po frazie błędu? np. "headers already sent by" ? Do tego jak byś wpisał w google treść błędu, to także by Ci znalazło pełno wyników, bo to nie tylko użytkownicy wordpressa mają z tym problem. Do edycji plików Wp używaj np. Notepad++ , a nie zwykłego notatnika. Tak samo część plików wymaga kodowania w UTF-8 bez BOM, w zwykłym notatniku nie ma takiej opcji, w ++ już jest.

+Quote Post
tlenny
post 26.4.2009 - 22:59
Post #3

Grupa: Bloger

Nr: 6 070

dzięki za pomoc.
serio szukałem. ale żeby po frazie - na to nie wpadłem jezyk2.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

: 24 05 12 - 14:23