( Zaloguj | Zarejestruj )
![]() ![]() |
24.4.2009 - 17:11
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 3 Nr: 6 070 |
Cześć, nie znalazłem tu opisanego problemu podobnego do mojego, więc pozwalam sonie prosić Was o pomoc.
Instaluję wordpressa na zagranicznym serwerze uuuq.com, na pocżatku wszystko ok, udaje mi się założyć konto, ale kiedy chcę się zalogować wyskakuje coś takiego: CYTAT Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/uuuq.com/m/a/y/mayeran/htdocs/wp-config.php:1) in /www/uuuq.com/m/a/y/mayeran/htdocs/wp-login.php on line 255 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/uuuq.com/m/a/y/mayeran/htdocs/wp-config.php:1) in /www/uuuq.com/m/a/y/mayeran/htdocs/wp-login.php on line 267 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/uuuq.com/m/a/y/mayeran/htdocs/wp-config.php:1) in /www/uuuq.com/m/a/y/mayeran/htdocs/wp-includes/pluggable.php on line 649 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/uuuq.com/m/a/y/mayeran/htdocs/wp-config.php:1) in /www/uuuq.com/m/a/y/mayeran/htdocs/wp-includes/pluggable.php on line 650 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/uuuq.com/m/a/y/mayeran/htdocs/wp-config.php:1) in /www/uuuq.com/m/a/y/mayeran/htdocs/wp-includes/pluggable.php on line 651 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/uuuq.com/m/a/y/mayeran/htdocs/wp-config.php:1) in /www/uuuq.com/m/a/y/mayeran/htdocs/wp-includes/pluggable.php on line 850 No i kiepsko. Dodam jeszcze, że podobne krzaczory wyskakiwały też nad panelem instalacji w install.php, ale wtedy można było z samego panelu korzystać. Próbowałem zainstalować wordpressa na innym zagranicznym serwerze. Niestety, z podobnymi skutkami. Nie wiem o co chodzi. Znajdzie się jakas dobra dusza, która pomoże? Pzdr. |
|
|
|
26.4.2009 - 02:23
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 4 254 Nr: 5 919 |
Cześć, nie znalazłem tu opisanego problemu podobnego do mojego, więc pozwalam sonie prosić Was o pomoc. No shit! Szukałeś może po frazie błędu? np. "headers already sent by" ? Do tego jak byś wpisał w google treść błędu, to także by Ci znalazło pełno wyników, bo to nie tylko użytkownicy wordpressa mają z tym problem. Do edycji plików Wp używaj np. Notepad++ , a nie zwykłego notatnika. Tak samo część plików wymaga kodowania w UTF-8 bez BOM, w zwykłym notatniku nie ma takiej opcji, w ++ już jest. |
|
|
|
26.4.2009 - 22:59
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 3 Nr: 6 070 |
dzięki za pomoc.
serio szukałem. ale żeby po frazie - na to nie wpadłem |
|
|