WordPress

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!

Closed TopicStart new topic
> nie wiem jak nazwać pytanie
tadek
post 31.10.2007 - 23:26
Post #1

aktywność:
*

Grupa: Bloger

Nr: 3 220

Jako że jest to mój pierwszy post na wstępie zanim przejdę do meritum sprawy chciałem pozdrowić wszystkich serdecznie

Mam nadzieje że post jest umieszczony w dobrym miejscu i nie zostanie usunięty smile.gif na najwyżej przeniesiony do właściwej kategorii.

Coś o sobie :
z wordpress’em do czynienia mam od niedawna , także jeżeli pytanie to jest banalne to bardzo proszę o wybaczenie i nie złojenie mi skóry ,

a pytanie moje brzmi , chciałbym postawić system darmowych blogów oparty na wordpress’ie . z postawieniem pojedynczego bloga nie mam problemu , nie wiem jednak czy mogę pobrać gdzieś z wordpress’sa gotowca takiego systemu i czy można w ogóle coś takiego zrobić

o ile to możliwe to bardzo proszę o odpowiedź na moje pytanie
Go to the top of the page

+Quote Post
west28
post 31.10.2007 - 23:35
Post #2

aktywność:

Grupa: Redakcja

Nr: 309

polecam wpmudev.org system multiblogowy oparty na word press.

--------------------

+Quote Post
tadek
post 01.11.2007 - 10:38
Post #3

aktywność:
*

Grupa: Bloger

Nr: 3 220

dzieki za pomoc

użyłem http://mu.wordpress.org/ i od razu pojawił mi sie nowy problem , czy możecie powiedzieć mi gdzie znajdę fajne skórki pod multi usera ? bo to co jest w startówce to tragedia a fajnie by było żeby ta pierwsza strona jako że będzie to system darmowych blogów jakoś wyglądała , ewentualnie płatne skórki także wchodzą w grę

sorki ale pewnie was jeszcze pomęczę niebawem , bo pytań jest tak dużo

1 PYTANIE = 1 TEMAT acc.gif
Powód edycji: regulamin

+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 2 12 08 - 09:45
WebFan | Forum Komputerowe | Spotkania blogerów