Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
31.10.2007 - 23:26
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 5 Nr: 3 220 |
Jako że jest to mój pierwszy post na wstępie zanim przejdę do meritum sprawy chciałem pozdrowić wszystkich serdecznie
Mam nadzieje że post jest umieszczony w dobrym miejscu i nie zostanie usunięty Coś o sobie : z wordpress’em do czynienia mam od niedawna , także jeżeli pytanie to jest banalne to bardzo proszę o wybaczenie i nie złojenie mi skóry , a pytanie moje brzmi , chciałbym postawić system darmowych blogów oparty na wordpress’ie . z postawieniem pojedynczego bloga nie mam problemu , nie wiem jednak czy mogę pobrać gdzieś z wordpress’sa gotowca takiego systemu i czy można w ogóle coś takiego zrobić o ile to możliwe to bardzo proszę o odpowiedź na moje pytanie |
|
|
|
31.10.2007 - 23:35
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 902 Nr: 309 |
polecam wpmudev.org system multiblogowy oparty na word press.
-------------------- |
|
|
|
01.11.2007 - 10:38
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 5 Nr: 3 220 |
dzieki za pomoc
użyłem http://mu.wordpress.org/ i od razu pojawił mi sie nowy problem , czy możecie powiedzieć mi gdzie znajdę fajne skórki pod multi usera ? bo to co jest w startówce to tragedia a fajnie by było żeby ta pierwsza strona jako że będzie to system darmowych blogów jakoś wyglądała , ewentualnie płatne skórki także wchodzą w grę sorki ale pewnie was jeszcze pomęczę niebawem , bo pytań jest tak dużo 1 PYTANIE = 1 TEMAT
Powód edycji: regulamin
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 2 12 08 - 09:45 |