( Zaloguj | Zarejestruj )
Jeśli opisujesz problem ze skórką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą skórkę co Ty ;)
![]() ![]() |
13.4.2006 - 16:31
|
|
|
aktywność: Grupa: +Bloger Postów: 10 Nr: 483 |
Problem dokładnie taki jak napisałem wyżej. Plugin myGallery wymaga tworzenia stron na naszym blogu do poprawnego wyświetlenia galerii. Moje pytanie jest następujące- w jaki sposób można ukryć stworzone strony w menu bloga tak, aby były widoczne tylko przez przeglądanie galerii a nie dostępne dla każdego usera z poziomu strony głównej.
Jeżeli ktoś nie do końca wie o co mi chodzi to zapraszam na www.daltonq.glt.pl - dział menu i galeria. Ten post edytował Dalton 13.4.2006 - 16:32 |
|
|
|
13.4.2006 - 21:05
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 586 Nr: 1 |
może edycja sidebar.php?
Można wywalić kawałek kodu odpowiedzialny za wyświetlanie linków. -------------------- O blogach i blogowaniu, WordPRess, SEO i startupach
Użytkowniku - zamykaj tematy, w których uzyskałeś już pomoc! |
|
|
|
13.4.2006 - 21:11
|
|
|
Tak tylko że część linków które znajdują się w menu jest mi potrzebna
|
|
|
|
13.4.2006 - 21:35
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 586 Nr: 1 |
a strony? chcesz usunąć tylko ich część czy wszystkie "strony" a zostawić 'menu' itp. ?
-------------------- O blogach i blogowaniu, WordPRess, SEO i startupach
Użytkowniku - zamykaj tematy, w których uzyskałeś już pomoc! |
|
|
|
13.4.2006 - 21:38
|
|
|
www.daltonq.glt.pl wejdź na stronkę to rozjaśni ci siętroszkę to co chcę osiągnąć
|
|
|
|
![]() ![]() |
| : 24 05 12 - 14:13 |