( Zaloguj | Zarejestruj )
![]() ![]() |
26.3.2008 - 19:27
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 66 Nr: 3 955 |
Witam!
Przejrzałam forum, ale nie znalazłam tego o co mi chodzi. Chciałabym zmienić logo na inne, o tych samej długości i szerokości jak pierwotne, ale nie chcę mieszać w ciemno. z doświadczenia wiem, ze lepiej pytać niz naprawiać... W związku z tym rodzi się pytanie: czy wystarczy podmienić obrazki w folderze img danego thema, czy może wymaga to ingerencji gdzieś jeszcze? a może jeszcze zależy to od thema? -------------------- Skonsultuję to, co robisz lub chcesz robić w internecie. Również jak zarabiać.
Pierwsza konsultacja jest darmowa. Po prostu napisz do mnie ze strony konsultacji |
|
|
|
26.3.2008 - 19:35
|
|
![]() Wu-Pe-Chi Master ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 1 063 Nr: 3 158 |
Podmiana obrazka wystarczy, mógłbyś jeszcze pogrzebać w kodzie, ale coś mi mówi, że to już chyba w grę nie wchodzi
-------------------- |
|
|
|
26.3.2008 - 21:11
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 66 Nr: 3 955 |
Podmiana obrazka wystarczy, mógłbyś jeszcze pogrzebać w kodzie, ale coś mi mówi, że to już chyba w grę nie wchodzi Dziękuję bardzo, cieszy mnie to niezmiernie, bo jak dobrze coś Ci mówi, kompletnie nie wiem jak/czym się je php, css itp... (html trochę znam, hihi) -------------------- Skonsultuję to, co robisz lub chcesz robić w internecie. Również jak zarabiać.
Pierwsza konsultacja jest darmowa. Po prostu napisz do mnie ze strony konsultacji |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 24 05 12 - 08:25 |