Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Wszystkie tematy są moderowane. Przed ukazaniem się muszą być zaakceptowane przez Redakcję. Prosimy nie wysyłać wielokrotnie tego samego wpisu.
![]() ![]() |
04.3.2006 - 10:18
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 165 Nr: 179 |
Nie było mnie tu kilka/kilkanaście dni i wiele się zmieniło, tylko pogratulować Administarcji
Przybyło userów i tematów i trochę czasu mi zajeło przeglądnięcie nowych nieprzeczytanych postów Do tego Planeta Wordpressa jestem pełen podziwu, oby tak dalej do przodu Polski Support WP rośnie w siłe -------------------- |
|
|
|
04.3.2006 - 10:48
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 469 Nr: 1 |
Dzięki wielkie. Planeta to zasługa zimaq'a
-------------------- |
|
|
|
04.3.2006 - 13:09
|
|
![]() Redaktor ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redaktor Naczelny Postów: 185 Nr: 12 |
A tam, najwięcej czasu zajęło wybranie odpowiedniego ( i działającego ) skryptu. Ten jest dobry, choć ma kilka niedoróbek...
-------------------- truly konnekted • simply zimaq
|
|
|
|
04.3.2006 - 14:59
|
|
Pomysł jak najbardziej trafny
Do tego funkcjonalnośc planety oraz estetyczny wygląd mi sie podoba Ciekawe jakie projekty jeszcze wymyslicie związane z wordpresem adaptowanym na ziemiach polskich -------------------- |
|
|
|
04.3.2006 - 21:21
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 469 Nr: 1 |
Kilka pomysłów już jest. Jeszcze tylko czasu na realizację brakuje
Ale z czasem... -------------------- |
|
|
|
05.3.2006 - 14:32
|
|
Sam od dłuższego zcasu zamierzam cos skrobnąc do Wp i polskiej sceny
Bradzo mi przypadł do gustu ten skrypt i odpowiada mi -------------------- |
|