IPB

( Zaloguj | Zarejestruj )

> Uwaga!

Jeśli opisujesz problem z wtyczką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą wtyczkę.

Reply to this topicStart new topic
> kalendarium wydarzej ale inne...
grzenio
post 27.9.2007 - 17:15
Post #1

Grupa: Bloger

Nr: 912

szukam szukam i nie moge do WP nic znalesc - odpowiednika jakiego uzywalem w joomli.

potrzebuje kalendarium z podzialem na kategorie - powiedzmy na miasta
dodaje wydarzenie i to nie dodaje sie jako post czy strona tylko jako osobny dzial - np. kalendarium. klikajac na linka kalendarium wyswietlaja mi sie kategorie a tam kolejne wydarzenia. i do tego potrzebny mi cos na sidebar co bedzie pokazywalo spis powiedzmy 50 nadchodzacych wydarzen - naprzyklad sam tytul i data i po kliknieciu pokazuje odpowiednie wydarzenei z opisem - tak samo jak po wejsciu w sam modul kalendarium i po klikniecie tytulu wybranego z listy

ew. poszukuje tez jakiegos pluginu do dzialu i do sidebaru ale moze byc ograniczony do samych typowych imprez - miasto, lokal, nazwa, godzina, data, opis no i cos tam moze jeszcze...
Go to the top of the page

+Quote Post
Kasia79
post 27.9.2007 - 17:27
Post #2

aktywność:

Grupa: V.I.P.

Nr: 2 641

Od wyboru do koloru znajdziesz tutaj. Sprawdź, które odpowiada Twoim oczekiwaniom.

Kasia

--------------------
Curiosity killed the cat, but satisfaction brought her back.

+Quote Post
grzenio
post 27.9.2007 - 17:31
Post #3

Grupa: Bloger

Nr: 912

to to ja i wiem. zalezy mi na czym co ktos zna korzystal i wie ze dziala jak ja tego potrzebuje. przetesowalem z 10 roznych i zaden nie odpowiedaj moim oczekiwanim. eventcalendar juz byl najblizszy ale on sie chcial trzymac jednej kategorii tylko no i dzialal na postach:(

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

: 24 05 12 - 07:53