( Zaloguj | Zarejestruj )
![]() ![]() |
31.7.2010 - 10:31
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 26 Nr: 3 727 |
chcialbym najpierw zalozyc darmowe konto gdzie moglbym zainstalowac wordpressa i moc na nim zbudowac wlasnego thema... a pozniej dopiero wykupic platny hosting
lokalnie przez xampp-a odpada póki co bo za duzo błędów mi sie pojawia i nie potrafie ich rozwiązać a na forum nie dostalem w odpowiednich tematach jeszcze zadnej podpowiedzi... jakies propozycje? |
|
|
|
31.7.2010 - 11:19
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redaktor Naczelny Postów: 1 177 Nr: 425 |
Żadnych. Bezpłatny hosting w 9 przypadkach na 10 będzie sprawdzał się gorzej w trakcie testów niż XAMPP.
-------------------- |
|
|
|
31.7.2010 - 17:20
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 295 Nr: 7 102 |
Możesz wziąć przecież okres testowy w jakimś płatnym hostingu. Trwa on około 2 tygodni, więc powinieneś spokojnie zrobić styl
-------------------- |
|
|
|
09.8.2010 - 04:59
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 8 673 |
chcialbym najpierw zalozyc darmowe konto gdzie moglbym zainstalowac wordpressa i moc na nim zbudowac wlasnego thema... a pozniej dopiero wykupic platny hosting lokalnie przez xampp-a odpada póki co bo za duzo błędów mi sie pojawia i nie potrafie ich rozwiązać a na forum nie dostalem w odpowiednich tematach jeszcze zadnej podpowiedzi... jakies propozycje? chyba każdy się nadaje, jak umożliwia dostęp do bazy danych,nawet wskazane jest przećwiczyć na darmowym serwerze zanim zaczniemy na płatnym. Trzeba też zwrócić uwagę na ograniczenia darmowych serwerów. |
|
|
|
09.8.2010 - 12:05
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 4 252 Nr: 5 919 |
Nie każdy, nie spotkałem się jeszcze z darmowym serwerem na którym WP by poprawnie działał.
Nawet na płatnych serwerach, nie rzadko są problemy. |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 9 02 12 - 07:35 |