( Zaloguj | Zarejestruj )
![]() ![]() |
05.12.2006 - 09:47
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 77 Nr: 633 |
Witam!
Mam nadzieję, że to dobra kategoria dla mojego pytania. Mam dla mnie spory problem. Potrzebuję przywrócić komentarze jednego użytkownika z backup'u bazy. Rozumiem, że potrzebna bedzie zabawa w phpMyAdmin? Czy jest możliwy taki import i jak go wykonać? Zupełnie nie wiem, jak się do tego zabrać. Z góry dziękuję za pomoc. |
|
|
|
05.12.2006 - 16:02
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 586 Nr: 1 |
musisz sobie wyszukać te komentarze w bazie i zaimportować za pomocą zapytanie SQL.
Jak dokładnie wygląda sytuacja? Zostały usunięte i teraz chcesz je przywracać? Z jakiej przyczyny to przywracanie? Ważne żeby ID komentarzy Ci się nie dublowały. I najważniejsze: zanim zaczniesz coś robić zrób back up bazy (najlepiej całej!) -------------------- O blogach i blogowaniu, WordPRess, SEO i startupach
Użytkowniku - zamykaj tematy, w których uzyskałeś już pomoc! |
|
|
|
06.12.2006 - 09:19
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 77 Nr: 633 |
Dzięki za szybką pomoc Fanatyk. Komenty zostały "nieopatrznie" usunięte, teraz mam zamiar je przywrócić. Jak tylko uda mi się to zrobić napiszę ku pożytkowi wszystkich jaka jest procedura.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| : 24 05 12 - 03:46 |