( Zaloguj | Zarejestruj )
![]() ![]() |
08.4.2008 - 17:40
|
|
|
Grupa: Postów: 0 Nr: 0 Ostrzeżenie: (0%)
|
Siema
przy wersji 2.3 chcę ogołocić skórkę WP tak by pozostały same ostatnie wpisy, a następnie zaincludować to do strony którą już stworzyłem a gdzie na samym początku chciałbym wykorzystać WP tylko jako system wpisów bez dodatków (potem może coś się rozszerzy, ale to jednak nie na temat przy pierwszej próbie zaincludowania po zwykłej ścieżce padło niestety i nie działa (includuje /wordpress/index.php ) dlatego spróbowałem zaincludować w inny sposób (home/users/klimer/www/wordpress itd.) niestety tak również nie działa gdyż wyrzuca: CODE Warning: require(./wp-blog-header.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/users/samorzad/www/wordpress/index.php on line 4 Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required './wp-blog-header.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /home/users/samorzad/www/wordpress/index.php on line 4 jak to zatem zrobić? O_o mój include to zwykłe <? include itd. dzięki z góry pozdrawiam Klimer |
|
|
|
09.4.2008 - 16:12
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 875 Nr: 309 |
CYTAT Warning: require(./wp-blog-header.php) - zobacz sam Ci napisał system czego potrzebuje -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 24 05 12 - 05:06 |