( Zaloguj | Zarejestruj )
![]() ![]() |
22.7.2009 - 09:26
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 83 Nr: 3 927 |
Tak, jak w temacie. Szukam sprawdzonej wtyczki, która udostępni mi listę postów i stron wraz z informacją ile razy były odwiedzane.
Informacja ta miałaby być dostępna dla wszystkich - czyli bezpośrednio na stronie (nie w PA). Macie jakieś propozycje? |
|
|
|
22.7.2009 - 09:56
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redaktor Naczelny Postów: 1 178 Nr: 425 |
http://wordpress.org/extend/plugins/statpress-reloaded/ via widget, stosownie skonfigurowany, na stronę
-------------------- |
|
|
|
22.7.2009 - 11:56
|
|
Dzięki andhy za szybką odpowiedź.
Tę wtyczkę już mam i traktuję jako rezerwę. Jak na moje potrzeby jest za bardzo rozbudowana (toż to istny kombajn W ostateczności może uda mi się jakoś ją okroić (zbędne obciążenie serwera). Szukam czegoś prostszego - tylko ilości odsłon: Witaj świecie - 500 wizyt informacje - 450 wizyt tytuł strony 2 - 300 wizyt nie musi to być widget, wyniki może generować poprzez kod wstawiony na stronie. |
|
|
|
22.7.2009 - 12:29
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 4 254 Nr: 5 919 |
W takim razie proponuję poszukać jakiegoś prostego licznika odwiedzin na google, nawet takiego co zapisuje wyniki do pliku tekstowego. Zostanie Ci tylko do rozwiązania problem, jak skrypt będzie miał rozróżniać różne strony, i zliczać różne liczniki a nie tylko jeden ... poszukaj, albo popytaj na forach specjalistów php.
|
|
|
|
22.7.2009 - 13:10
|
|
znalazłem taką wtyczkę
http://wordpress.org/extend/plugins/top-10/ i na razie daje radę. Choć nie wiem dlaczego na localu nie zlicza mi wizyt... Mam nadzieję, że strona w ogóle nie będzie odwiedzana i wtyczka ta nie będzie miała nic do roboty Pozdr. |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 24 05 12 - 07:28 |