Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
To nie jest dział do dyskusij o problemach związanych z wyglądaem, wyświetlaniem się lub nie pewnych elementów itp. do tego służy dział "wygląd".
Tu poruszamy tylko kwestie konfiguracji i ustawień.
![]() ![]() |
21.6.2006 - 23:12
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 18 Nr: 711 |
Słuchajcie. Używam WORDPRSSa. Gd zainstalowałem Operę 9.0, to pojawił się nagle jakiś nowy edytor w Administracji. Kompletnie do dupy i nie działa mi. Tzn zcały czas ma jakieś wonty do mnie. Nie wiem, moze to moja wina, ale wątpię. Jak chcę mu zedytować HTMLa, to jak już wszystko wpiszę i dam na DODAJ, czy jakoś tak, to on czyści mi cały text i wrzuca puste spacje i entery...
Jak w OPCJACH > PUBLIOKOWANIE odznaczę gą, to on i tak się nie wyłącza! Co jest? Jak mam powrócić do starego, ale bardzo dobrego edytora?? Pozatym ten nowy jest zerżnięty z Mambo, albo to ten sam twórca, bo tam coś czytałem "tiny coś tam" |
|
|
|
21.6.2006 - 23:38
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 18 Nr: 711 |
OK, usunąłem go FTPem z katalogu INCLuDES. Został stary, lepszy!
|
|
|
|
22.6.2006 - 07:38
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 287 Nr: 425 |
A wystarczyło wyłączyć go PA.
-------------------- |
|
|
|
25.6.2006 - 09:13
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 23 Nr: 384 |
Niestety nie. Po wyłączeniu edytora WYSYWIG nic się nie zmienia :/
Pierwszy raz się obraziłem na Operę I pytanie do lecterma jak i do wszystkich: który plik z Includes usunąć trzeba by było po staremu? Ten post edytował pudel 25.6.2006 - 09:42 -------------------- |
|
|
|
25.6.2006 - 10:44
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 469 Nr: 1 |
1. Opcje > Publikacja wyłaczamy Włączaj domyślnie edytor WYSIWYG
2. Autorzy > Twój profil: wyłączamy: Używaj edytora WYSIWYG przy publikacji wpisów I nie powinien się pojawiać WYU... -------------------- |
|
|
|
25.6.2006 - 12:20
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 23 Nr: 384 |
No tak, pominąlem zakładkę Autorzy. Teraz już jest wszystko elegancko.
Dzięki! -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 3 12 08 - 04:05 |