Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Jeśli opisujesz problem z wtyczką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą wtyczkę.
![]() ![]() |
25.7.2007 - 20:29
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 9 Nr: 2 791 |
Mam problem z ta wtyczką
jest pod adresem http://wordpress.org/extend/plugins/tinymce-advanced/ Robie tak jak jest w instrukcji i niemam tego edytora w w czasie publikacji artykułu. Wie ktoś o co chodzi P.S WP Super Edit tez nie dziala tzn mam wszystkie opcje konfiguracji itd ale nie mam edytora jak chce pisać nowy komentarz Ten post edytował edinfx 25.7.2007 - 21:26 |
|
|
|
25.7.2007 - 21:30
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 878 Nr: 2 641 |
Czesc,
Istnieje o niebo prostsze rozwiazanie pod warunkiem, ze uzywasz edytora WYSIWYG. Otwierasz stornke w Fire Fox, wchodzisz do panelu administarcyjnego -> napisz posta i uderzasz Shift+Alt+v. Otwieraja Ci sie dodatkowe opcje edytora. W sumie bedziesz mial taki sam efekt, jak z tym pluginem, a na pewno brak problemow Pozdrawiam, Kasia PS. Wiem, ze istnieje tez sekwencja klawiszy dla IE, ale ja tego nie uzywam, wiec nie jestem w stanie powiedziec, ktore to -------------------- Curiosity killed the cat, but satisfaction brought her back.
|
|
|
|
25.7.2007 - 22:02
|
|
|
|
|
|
|
25.7.2007 - 22:19
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 878 Nr: 2 641 |
CYTAT pod warunkiem, ze uzywasz edytora WYSIWYG. a Ty go nie uzywasz, wiec skrot nie dziala Kasia -------------------- Curiosity killed the cat, but satisfaction brought her back.
|
|
|
|
25.7.2007 - 22:21
|
|
|
To może inaczej co zrobić żeby mieć np pełnowartościowe Tiny w czasie publikacji
|
|
|
|
25.7.2007 - 22:32
|
|
|
|
|
|
|
25.7.2007 - 22:43
|
|
Ten problem byl juz poruszany na forum.
np tu: http://www.wordpress.org.pl/index.php?show...&hl=WYSIWYG i tu http://www.wordpress.org.pl/index.php?show...&hl=WYSIWYG i pewnie jeszcze kilka. Skorzystaj z opcji Szukaj -> na gorze storny po prawej Kasia -------------------- Curiosity killed the cat, but satisfaction brought her back.
|
|
|
|
25.7.2007 - 23:42
|
|
|
Nic niestety nie pomogły twoje rady bo juz je próbowałem stosować przed twoim postem i nic nie dały.
|
|
|
|
26.7.2007 - 12:20
|
|
No coz, gdybys od razu zaczał od tego, ze probowałes rozwiazan podanych na forum, ale nie zadziałały, to.... bym sie nie wychylała
Skoro najtęzsze mozgi tego forum nie zmusily swymi pomyslami by edytor dzialał, to co dopiera ja taki maly robaczek Nie wiem czy probowales, ale moze zerknij jeszcze na oficjalne forum wp. Pozdrawiam, Kasia -------------------- Curiosity killed the cat, but satisfaction brought her back.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 3 12 08 - 03:39 |