( Zaloguj | Zarejestruj )
Musisz mieć co najmniej 20 postów na koncie aby korzystać z tego działu.
![]() ![]() |
18.5.2006 - 18:48
|
|
|
aktywność: Grupa: +Bloger Postów: 17 Nr: 622 |
WordPress jako strona klasowa
Europe Zone Blog klasowy, dobra rzecz Ten post edytował darkjasiek 18.5.2006 - 18:48 |
|
|
|
18.5.2006 - 21:04
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 586 Nr: 1 |
Stopka:
CYTAT Powered by Jakub Tarnowski hmmm... to Ty pisałeś WordPress'a?dolna część sidebar'a: KOD esteś 42 gościem na stronie Warning: Missing argument 2 for linker_show() in /home/jas/public_html/europe/linker.php on line 58 Zegar odliczający czas do wakacji wyjeżdża za sidebar. Pasek googli jest niespasowany z headerem Zakładki w górnej cz. strony nie mieszczą się w jednym rzędzie (a powinny). -------------------- O blogach i blogowaniu, WordPRess, SEO i startupach
Użytkowniku - zamykaj tematy, w których uzyskałeś już pomoc! |
|
|
|
18.5.2006 - 21:54
|
|
|
Nie nie pisałem
No i zmienilem Hmm napisałem do portalu o błędzie w kodzie php, póki co nie dostałem odpowiedzi. Czekam do jutra Zegarek jest szeroki dosyć, co mógłbym zrobic żeby go przesunąć? Zakladki nei sa w jednym rzędzie, bo górne są stronami, a odnośnik do forum sa wlepiłem w kod, niestety z dopasowaniem gorzej Googli też jeszcze nie przesunałem Może mi się uda... a może nie EDIT: Nagłówek juz zmieniłem, wyszukiwakę, w gruncie rzeczy niepotrzebną usunąłem, hmmm... nadal męczy mnei licznik do wakacji... chciałbym żeby został tam gdzie jest, ale sie nei mieści. Może zna ktoś ładny ciekawy skrypt na odliczanie czasu ? Ten post edytował darkjasiek 18.5.2006 - 22:42 |
|
|
|
31.5.2006 - 06:05
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 875 Nr: 309 |
Do poprawki w stopce:
KOD WordPress database error: [Lost connection to MySQL server during query] pozdrawiam
-------------------- |
|
|
|
02.6.2006 - 20:33
|
|
|
Juz jest czysto :-)
|
|