Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Wszystkie tematy są moderowane. Przed ukazaniem się muszą być zaakceptowane przez Redakcję. Prosimy nie wysyłać wielokrotnie tego samego wpisu.
![]() ![]() |
03.11.2007 - 16:46
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 7 Nr: 3 203 |
Nie wiem w jakim temacie sie zapytac o to co chce poniewaz nie wiem czy istnieja jakies wtyczki na to czy mozna to w jakis latwy sposob skonfigurowac.
Robie bloga o tematyce videos dla poszczegolnych zespolow muzycznych. Strone podzielilem w ten sposob: Kategorie - rodzaj muzyczny Strony - a dokladnie kazda jedna podstrona to strona informacyjna o zespole. Wpisy - konkretne Video zespolu Przykladowy wyglad strony to: Zdjecie zespolu, informacje dotyczaca zespolu i pod informacja linki do wpisow z video. Moj problem polega na tym, ze wpisuje te linki do wpisow w stronie recznie uzywajac HTML ( w wordpresie). Gdy w przyszlosci bede chcial zmieniac url wpisow(sa takie opcje w panelu), to linki do wpisow w stronach nie beda dzialac. Serwis chce bardzo rozbudowac jesli chodzi o tresc i ilosc. Zmiany takie reczne kosztuja mnie zbyt duzo czasu. Czy istnieje jakis plugin lub inne rozwiaznie?? Moze ktos ma jakis pomysl. Dopiero zaczynam przygode z wordpressem i nie jestem siwadomy mozliwosci jakie istnieja. |
|
|
|
03.11.2007 - 17:59
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 287 Nr: 60 |
Podając linki w formie surowej (np. http://www.google.pl/?p=123) zawsze będą działać, nawet jeśli zmienisz sobie schemat linków.
-------------------- |
|
|
|
03.11.2007 - 18:24
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 7 Nr: 3 203 |
Http://www.google.pl/nazwa_zespolu/?p=123
a czy taki link pomoga w pozycjonowaniu danej strony?? Bo glownie nad tym sie zastanwialem czy jak skroce wlasnie linki do surowej formy to czy mi sie nie odbije na pozycjonowaniu. |
|
|
|
03.11.2007 - 20:38
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 287 Nr: 60 |
Link ma bardzo małe znaczenie w pozycjonowaniu. Ważna jest zawartość tego linka.
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7 10 08 - 02:26 |