Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Jeśli opisujesz problem z wtyczką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą wtyczkę.
![]() ![]() |
03.5.2007 - 18:11
|
|
![]() aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 11 Nr: 1 051 |
Szukam dobrego albumu zdjęć, którego będzie można podpiąć pod wordpress'a. Zależy mi na ciekawych opcjach, jak choćby przypisywanie zdjęć do różnych kategorii, tworzenie miniatur i tym podobne.
Ten post edytował Cihy 03.5.2007 - 18:22 |
|
|
|
03.5.2007 - 19:48
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 902 Nr: 309 |
ja polecam: simple viewer lub zintegrowany z wp fgallery
-------------------- |
|
|
|
04.5.2007 - 11:30
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 49 Nr: 380 |
wlasnie wszedlem tutaj zeby zadac to samo pytanie.
Prowadze fotoblog z relacjami zdjeciowymi z meczow i wydarzen sportowych i nie tylko. Uzywam poki co simpleviewer'a ale to mi nie wystarczy. Chce galerie wkomponowac w swojego bloga a nie tworzyc oddzielna galerie nie zwiazana w ogole z blogiem. Chodzi mi o opcje takie jak dodawanie zdjec do kategorii -> podkategorii , mozliwosc komentowania i oceniania ( choc te dwie ostatnie nie koniecznie). Galeria ma byc pod duza ilosc zdjec po 20-40 w jednej galerii. wszystkie wtyczki flickra o kant d..rzwi rozbic. Potrzebuje czegos porzadnego i latwego w konfiguracji oraz uzytecznoszci -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 3 12 08 - 03:33 |