Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
03.10.2008 - 13:44
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 4 754 |
Witam.
Zauważyłem kilka BARDZO dziwnych i nieprzyjemnych zachowań w moim WP (pobrałem najszerszą wersję wprost od Was ze strony). 1. Przy wpisywaniu treści (wpisy i strony) - wyskakuje błąd - brak zapisu. Co ciekawe gdy wejdę na przeglądanie wpsiów/stron to wpis/strona jest na liście jako zapisana tylko nieopublikowana. Dopiero stamtąd mogę pomyślnie opublikować treść. 2. Przy pisaniu bądź robieniu czegokolwiek w PA WP wyskakuje okienko "czy aby na pewno wyjść z tej strony". Nic nie klikam a okienko wciąż sie pojawia... 3. Bezpośrednio po zalogowaniu, przez moment pojawia się ekran startowy panelu admina po czym wyskakuje białe tło i odświeżanie strony. W lewym dolnym pasku widać adres gemius.pl . I tak może się "ładować" do usranej śmierci - nic się nie dzieje.... Co więcej błąd ten wyskakuje również "od tak" - czasami w zupełnie innych miejscach panelu. Muszę klikać cofnij i na różne sposoby próbować się ponownie/pomyślnie dostać do panelu. Bardzo proszę o pomoc i wyjaśnienie co się dzieje. Powiem szczerze że problemy te bardzo utrudniają korzystanie z WP, czego w joomli czy xoopsie nie doświadczysz... serv - home.pl wersja - 2.5.1 PRO Ten post edytował bulion 03.10.2008 - 13:47 |
|
|
|
03.10.2008 - 15:44
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 218 Nr: 3 567 |
To wszystko wina serwera home.pl. Obecnie najgorszy polski hosting pod WordPressa jaki można wybrać. Miałem nieprzyjemność instalować na nim dwa razy ostatnio strony dla Klientów i wszystkie usterki (a jest tego sporo) opiszę niedługo na swoim blogu.
-------------------- |
|
|
|
04.10.2008 - 13:07
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 4 754 |
nie chcę bronić ani winić home.pl . Póki co mam na nim wiele i nie narzekam.
ALE: odpaliłem dzisiaj panel admina na OPERZE i wszystko śmiga bez zarzutu. Ciekawa sprawa! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 3 12 08 - 23:59 |