WordPress

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!

> UWAGA

Tu znajduje się lista kompatybilnych z WP 2.3 wtyczek. Zgłoszenie problemu z wtyczką nie działającą z WP 2.3 jest nagradzane ostrzeżeniem i moderacją!

Zgłaszając problem z wtyczką koniecznie podaj adres strony wtyczki (ew. do downloadu wtyczki).

Reply to this topicStart new topic
> King Widget - linki, nie wiem dlaczego nie działa
Natalia
post 01.10.2008 - 08:27
Post #1

aktywność:
**

Grupa: +Bloger

Nr: 3 955

używam widgetów, ale kolejność linków nie jest taka jak bym sobie tego życzyła. znalazłam na forum, że w przyp. używania widgetów nie ma możliwości ustawienia kolejności wyświetlania linków, i że jest wtyczka z serii King, która to umożliwia.

niestety z nieznanych mi przyczyn nie działa.

ze strony http://www.blog.mediaprojekte.de/cms-syste...dget-framework/ pobrałam King Widget Framework. Rozpakowałam i wrzuciłam na serwer do folderu /wp-content/plugins. Aktywowałam w PA.

Natępnie ze strony http://www.blog.mediaprojekte.de/cms-syste...get-king-links/ pobrałam King Links. rozpakowałam i wrzuciłam plik king-links.php do foderu /wp-includes. (zg z instrukcją, tam gdzie jest plik widgets.php)

Jednak nie pojawił się żaden panel do zarządzania linkami ani też żaden dodatkowy widget. jedyna zmiana to w zakłdace opcje podzakładka King Plugin Options, w której jest tylko jedna opcja 'Insert Javascripts for Widget Sliding into Head', a i tak nie daje się jej zaznaczyć.

Na ww stronie, w opisie instalacji jest:
CYTAT
- Drag the King Link Widget on one of your sidebars and play with the options.
- HINT: set the "Standart Options" Checkbox in the advanced panel to get an easy start

o co chodzi??

PS uzywam skórki Andreas09.
PS2 czy naprawdę nie można jakoś zmodyfikowac kodu, by linki wyświetlały się wg no 'oceny', tak jak to sie dzieje na ich liście w PA?

Ten post edytował Natalia 01.10.2008 - 08:37
Go to the top of the page

+Quote Post
Natalia
post 08.10.2008 - 09:01
Post #2

aktywność:
**

Grupa: +Bloger

Nr: 3 955

naprawdę nikt nie korzystał z tej wtyczki?
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 3 12 08 - 23:44
WebFan | Forum Komputerowe | Spotkania blogerów