Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
24.9.2008 - 10:14
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 11 Nr: 4 707 |
Hej!
Od wczoraj mam niemały problem z moim wordpressem. Otóż gdy wchodzę na swojego bloga (www.michalpasterski.pl), ładuje się on bardzo długo, czasem nawet 3, 4 minuty (!) Możliwe, że stało się to po tym, jak zainstalowałem wtyczkę wp-cumulus (wtyczka zmieniająca wygląd tagów na chmurkę 3d). Po włączeniu tej wtyczki na wp zauważyłem, że podczas jej wcześniejszego ściągania wystąpił błąd i .rar z wtyczką nie ściągnął się do końca, a ja taki niepełny plik wgrałem na wp. Prawdopodobnie właśnie wtedy wp zaczął tak wolno chodzić, ale możliwe, że to nie ma w ogóle z tym nic wspólnego. Będę wdzięczny za każdą pomoc, każda minuta jest teraz dla mnie ważna Pozdrawiam, Michał |
|
|
|
28.9.2008 - 21:26
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 878 Nr: 2 641 |
Wywal wtyczkę i sprawdź jak działa blog. Ściągnij nową paczkę z wtyczką, rozpakuj, załaduj i sprawdź jak szybko chodzi blog.
Kasia -------------------- Curiosity killed the cat, but satisfaction brought her back.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 4 12 08 - 01:24 |