Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
16.9.2008 - 10:15
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 4 666 |
Zainstalowałem wordpressa 2.6.2, installka bez problemów, wszystko ładnie śmiga, ale gdy wejde do panelu admina, pojawia się Dashboard na jakieś 2, góra 3 sekundy po czym przeglądarka zaczyna wczytywać jakąś stronę, która oczywiście nie chce się wczytać, powodując pojawienie się białego ekranu (i wczytywania tej strony w nieskończoność). Czy mógłby mi ktoś napisać co zrobić, by ten problem zniknął? Najlepiej jakoś jasno i zrozumiale, nie jestem jakimś medium od czytania myśli.
btw. oczywiście szukałem w google rozwiązania i zazwyczaj ludzie piszą, że mają ten problem a niżej edit, że rozwiązali, cóż ja tyle szczęścia nie miałem... Edit: podejrzewam, że jest to związane z "Incoming links", ale jak to wyłączyć nie mam pojęcia... Ten post edytował sakretsu 16.9.2008 - 11:09 |
|
|
|
22.9.2008 - 10:42
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 4 666 |
refresh
|
|
|
|
28.9.2008 - 21:29
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 878 Nr: 2 641 |
A jakiej skórki używasz? Niektóre mają problem z tym, że Dashbord opiera się teraz na widgetach...
Kasia -------------------- Curiosity killed the cat, but satisfaction brought her back.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 4 12 08 - 03:01 |