WordPress

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!

Reply to this topicStart new topic
> nowa domena, kłopot rozwikłany- temat do zamknięcia
Natalia
post 29.8.2008 - 13:50
Post #1

aktywność:
**

Grupa: +Bloger

Nr: 3 955

witam!
mam serwer, na którym mam 3 strony. każda z nich zainstalowana w innym katalogu.

kupiłam domene dla jednej z nich, w panelu domeny zrobiłam przekierowanie by wskazywała ona na mój serwer. w panelu serwera dodałam jej obsługę. zdaje się, że zrobiono wszystko co mozna było w tych miejscach.
wpisując ten nowy adres do przeglądarki strona wyskakuje poprawanie, jednak ów wpisany adres zmienia się na ten stary jaki miała (ma) strona.

czy powinnam dokonać zmiany starego adresu jaki widnieje w PA wordpress, w miejscu Adres WordPress (URL) oraz Adres bloga (URL) na ten nowy?

czytałam parę postów, niestety rzeden nie odpowiada na mój problem. co najwyzej nabawiłam się obaw, ze wszystko sie sypnie łącznie z mozliwością zalogowania do PA wordpresa.

Ok. zrobione, zasugerowałam się postem http://www.wordpress.org.pl/problem-z-dome...ach)-t4137.html i wpisałam w PA WordPress ten nowy adres. Niech się dzieje co chce! iiii strony działają i adres już się nie zmienia. Zobaczymy, czy potem wystapia jakies klopoty...

Ten post edytował Natalia 29.8.2008 - 16:35
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 3 12 08 - 22:59
WebFan | Forum Komputerowe | Spotkania blogerów