Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
29.8.2008 - 10:23
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 5 Nr: 4 561 |
Witam
Muszę na górze strony głównej umieścić 4 ramki z linkami do najnowszych postów z wybranych kategorii. Przeszukałem forum i znalazłem kilka możliwości tylko u mnie pojawia się jeden istotny problem. Ramki umieszczone są na górze strony przed jej treścią i gdy wstawiam poniższy skrypt CODE <h2 class="feedburner" ><B><?php _e('Nowości na stronie'); ?></B></h2> <?php query_posts('cat=1&showposts=5'); ?> <ul class="list-rec"> <?php while (have_posts()) : the_post(); ?> <li> <a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php _e('Permanent link to'); ?> <?php the_title(); ?>"> <?php the_title(); ?></a><br /> </li> <?php endwhile; ?> to poza linkami z wybranej kategorii w ramce również pozostałe posty na stronie są wyświetlane tylko z tej kategorii i tylko 5 Nie działa przejście do poprzedniej strony ani wybór postów jednego autora itp. Pokazuje tylko te pięć postów. Tak jakby ten skryp objął całą stronę. Można to jakoś zatrzymać? Bardzo proszę o pomoc Ten post edytował mynko 29.8.2008 - 17:06 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 4 12 08 - 02:05 |