Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
02.8.2008 - 12:11
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 4 443 |
Witam,
Przeszukałem dużo stronek pod kontem: friendly url (chodzi o URLe, mod All In One Seo z meta mam) oraz mod ShareThis (Wykop). Co do tego drugiego znalazłem mod w Widgecie, no ale wyświetla się on po boku i nie widać go gdy otworze konkretny wpis. Jest też sharethis 2.2, ale nie przystosowany do polskich realiów. Proszę o pomoc przy Friendly Url oraz Wykop. Wersja WP 2.6 Pozdrawiam Saletra Ten post edytował Saletra 02.8.2008 - 12:11 |
|
|
|
02.8.2008 - 20:12
|
|
![]() aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 19 Nr: 4 055 |
Witam, Przeszukałem dużo stronek pod kontem: friendly url (chodzi o URLe, mod All In One Seo z meta mam) oraz mod ShareThis (Wykop). Co do tego drugiego znalazłem mod w Widgecie, no ale wyświetla się on po boku i nie widać go gdy otworze konkretny wpis. Jest też sharethis 2.2, ale nie przystosowany do polskich realiów. Proszę o pomoc przy Friendly Url oraz Wykop. Wersja WP 2.6 Pozdrawiam Saletra Jak najbardziej przystosowany, pogrzeb dobrze. U mnie działa... www.mrmgr.pl -------------------- W zamian za pomoc, odwiedź www.mrmgr.pl i udziel się w dyskusji. |
|
|
|
03.8.2008 - 11:04
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 4 443 |
A no działa... No to zapodałbyś ta wtyke, albo link do niej.
|
|
|
|
03.8.2008 - 20:41
|
|
![]() aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 19 Nr: 4 055 |
A no działa... No to zapodałbyś ta wtyke, albo link do niej. Masz na złotej tacy.... http://yoast.com/wordpress/sociable/ -------------------- W zamian za pomoc, odwiedź www.mrmgr.pl i udziel się w dyskusji. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20 11 08 - 14:20 |