Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
23.7.2008 - 15:15
|
|
![]() aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 6 Nr: 4 357 |
dzisiaj zmienilam grafike na mojej stronie luxury furniture i z dnia na dzien spadlam w googlach o okolo 20 pozycji dlaczego? przeciez czasami trzeba cos pozmieniac na stronie. google zawsze tak reaguja? c moge zrobic zeby byc wyzej w googlach ?
Ten post edytował remisier 23.7.2008 - 15:16 -------------------- |
|
|
|
24.7.2008 - 10:58
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 106 Nr: 2 655 |
może jest ktoś lepszy w SEO na forum to niech się wypowie ale mnie się wydaje że zmiana szablonu nie ma wpływu. Przy wywaleniu contentu ze strony albo zmiany na inny strona spadłaby w indexie ale jeśli zmieniła się struktura a treść pozostała bez zmian to nie powinno to mieć wpływu na pozycję w googlu.
Jeśli moja teoria jest słuszna pozostają 3 opcje: - konkurencja masowo pozycjonuje wiele stron przez jakieś systemy itp. i dlatego bardzo szybko wskoczyły wiele pozycji wyżej a Twoja stronka spadła - googiel kombinuje coś albo testuje zmiany w algorytmie albo strona spadła tylko w jednym datacenter a w pozostałych nie ma takich dużych zmian pozycji - botowi googla coś się niespodobało i na stronkę został nałożony 'filtr' |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20 08 08 - 15:22 |