Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Musisz mieć co najmniej 20 postów na koncie aby korzystać z tego działu.
![]() ![]() |
21.7.2008 - 15:33
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 155 Nr: 3 567 |
Odnośnik: WPNinja | WordPress to moje Kung-Fu
Mój blog poświęcony, którego tematyką (w 102,9%) jest WordPress. Layout będzie rósł w siłę razem z rozwojem bloga. Jak na razie - content is the king. Wpisy będą pojawiały się często i w większości będą czysto techniczne. -------------------- WPNinja | WordPress to moje Kung-Fu - strona poświęcona WordPressowi
|
|
|
|
22.7.2008 - 05:33
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 301 Nr: 3 158 |
Może i królem, ale jak ubierzesz go w szmaty, to wszyscy będą myśleć, że to żebrak - wiesz co mam na myśli?
-------------------- |
|
|
|
06.8.2008 - 14:30
|
|
CYTAT Może i królem, ale jak ubierzesz go w szmaty, to wszyscy będą myśleć, że to żebrak - wiesz co mam na myśli? Wgrałem dzisiaj wersję beta nowego wyglądu strony
Ten post edytował WPNinja 06.8.2008 - 14:30 -------------------- WPNinja | WordPress to moje Kung-Fu - strona poświęcona WordPressowi
|
|
|
|
06.8.2008 - 15:04
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 24 Nr: 3 178 |
zajrzałam raz i zostane na stałe
-------------------- |
|
|
|
06.8.2008 - 20:12
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 22 Nr: 823 |
Ja też dodałem do czytnika RSS
-------------------- Mea mihi conscientia pluris est, quam omnium sermo.
|
|
|
|
07.8.2008 - 14:29
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 301 Nr: 3 158 |
Może to nie będzie zbyt szczere bo w aktualnej sytuacji muszę zachwalac, ale nowy layout jest genialny!
-------------------- |
|
|
|
12.8.2008 - 16:35
|
|
Dzięki wszystkim za miłe słowa
Jeśli macie jakieś pomysły na dodatkowe funkcjonalności i rozbudowę strony - piszcie. -------------------- WPNinja | WordPress to moje Kung-Fu - strona poświęcona WordPressowi
|
|
|
|
13.8.2008 - 11:35
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 69 Nr: 525 |
Dzięki wszystkim za miłe słowa Jeśli macie jakieś pomysły na dodatkowe funkcjonalności i rozbudowę strony - piszcie. Sam napisałeś: Content is the King.... pisz posty, to co jest obecnie jest ciekawe. Życzę Ci aby tempo, zapał i jakość nie spadły a jak szukasz tematów to może prosty: jak wyświetlić tylko jedną kategorię postów w temacie K2 Walczę z tym od miesiąca (ale ja nie jestem niją), odpisałeś mi tutaj ale nie o to chodziło Pozdrawiam serdecznie -------------------- --
Rafał www.Rafik.art.pl czasami wrzucam coś ciekawego dla mnie Cukrzyca i pompa insulinowa - blog dla cukrzyków |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30 08 08 - 17:51 |