Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
13.7.2008 - 19:53
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 1 Nr: 4 352 |
Witam!!! Jestem kompletnie nowy i zielony,wlaśnie postanowiłem stworzyć pierwszego bloga ,zastanawiam sie tylko jaką wersię wp wybrać tzn: polską czy angielską blog będzie prowadzony po polsku ale wersja angielska wp mi nie przeszkadza no i z tego co czytam ma więcej wtyczek itp....Jakie przeszkody mogę napotkać wybierając wersję angielską prowadząc blog po polsku oczywiście pomijając znajomość języka angielskiego,mam na mysli bardziej techniczne sprawy,jak powiedzialem to będzie moj pierwszy blog. Dziekuję i pozdrawiam
|
|
|
|
14.7.2008 - 10:47
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 301 Nr: 3 158 |
Eee... z tego co ja się orientuję to nie ma polskiej wersji WP, jest tylko pakiet językowy
-------------------- |
|
|
|
20.8.2008 - 09:33
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 6 Nr: 4 485 |
Witam!!! Jestem kompletnie nowy i zielony,wlaśnie postanowiłem stworzyć pierwszego bloga ,zastanawiam sie tylko jaką wersię wp wybrać tzn: polską czy angielską blog będzie prowadzony po polsku ale wersja angielska wp mi nie przeszkadza no i z tego co czytam ma więcej wtyczek itp....Jakie przeszkody mogę napotkać wybierając wersję angielską prowadząc blog po polsku oczywiście pomijając znajomość języka angielskiego,mam na mysli bardziej techniczne sprawy,jak powiedzialem to będzie moj pierwszy blog. Dziekuję i pozdrawiam Temat troszkę przedawniony ale może ktoś inny będzie potrzebował odpowiedzi na to pytanie... Sprawy techniczne to na pewno takie ze osoba słabo znającą angielski oraz wordpressa zagubi sie w gąszczu ostawień w języku angielskim. Wszystkie stopki będą po Angielsku.. tzn zamiast nazwy Kategorie będziesz miał Categories. Co do ilości wtyczek to nie wiem jak sie ma to do jezyka ?? jak na moje lekka przesada. Pozdrawiam |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29 08 08 - 19:59 |