Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
10.7.2008 - 20:00
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 4 Nr: 3 782 |
Na dowolnej skórce kiedy wybiorę widget najświeższe wpisy strona kończy ładowanie właśnie w tym miejscu gdzie powinny się pojawić,
jakieś pomysły? wp 2.51, pl lang, gengo - poza tym zupełnie czysta instalacja inne widgety działają ok, chyba że umieszczę je poniżej tych nieszczęsnych wpisów ok namierzyłem problem, po wyłączeniu gengo widget pokazuje sie... Ten post edytował palik 11.7.2008 - 20:07
Załączone pliki
|
|
|
|
11.7.2008 - 11:42
|
|
|
pozwolę sobie bumpa zrobić z 2 powodów
a ) ponieważ okazało się że problem jest z gengo - wypada chyba przenieść temat na właściwą tablicę b ) kto mi poleci inny, sprawdzony, niezawodny, ładnie się integrujący moduł lub sposób na wielojęzyczność wordpressa 2.5.x ma to być coś co pozwoli wykonanie serwisu z bocznym menu prowadzącym do szeregu podstron i jednej z aktualnościami - a gdzieś na stronie do wyboru język, oczywiście jeśli uda się też tłumaczyć inne elementy - tym lepiej Ten post edytował palik 11.7.2008 - 11:42 |
|
|
|
13.7.2008 - 20:11
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 902 Nr: 309 |
praktycznie wszystkie wtyczki mają problem. Najprostsza i zarazem najlepsza jakiej używałem to: ml multilanguage - piszę z pamieci....
-------------------- |
|
|
|
18.7.2008 - 10:03
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 12 Nr: 3 716 |
palik,
wielojezycznosc to niestety obszar w ktorym WP daje ciala. tzn oczywiscie istnieja wtyczki - ale ingeruja one tak mocno w strukture WP ze update do nowych wersji jest naprawde mega trudny. Co bym ci polecil to olac Gengo i zainstalowac Language Switcher: http://www.poplarware.com/languageplugin.html Naprawde duze mozliwosci i koles robi update plugina dosyc czesto (jest juz nawet wersja do WP 2.6) |
|
|
|
18.7.2008 - 10:27
|
|
|
[...] Co bym ci polecil to olac Gengo i zainstalowac Language Switcher: http://www.poplarware.com/languageplugin.html Naprawde duze mozliwosci i koles robi update plugina dosyc czesto (jest juz nawet wersja do WP 2.6) dzięki, wcześniej widziałem ten plugin ale nie sądziłem że łączy się z gengo. Widzę że sporo fajnych rzeczy załatwia ale proces instalacji a potem utrzymania koszmarnie długi |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 4 12 08 - 03:28 |