Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
09.7.2008 - 13:15
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 14 Nr: 4 247 |
Zastanawiam się, czy wprowadziliście jakiś upgrade na forum, bo nagle, dziś, wszystkie fora na jakie zaglądam, a które są oparte na tym samym skrypcie co www.wordpress.org.pl robią mi straszne fikołki. A to nie mogę się zalogować, a to przeczytane posty nie są zaznaczone jako przeczytane a to post, który dopiero co napisałam w ogóle się nie wyświetla w dziale, gdzie podobno jest umieszczony.
Po woli mnie już trafia i dodam jeszcze tylko, że usuwanie ciasteczek i czyszczenie pamięci podręcznej nic nie pomaga. Ktoś ma jeszcze podobne problemy? Używam FF2 pod Windows XP, ale sprawdziłam też pod IE07 -------------------- |
|
|
|
09.7.2008 - 20:29
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 467 Nr: 1 |
[...]wszystkie fora na jakie zaglądam, a które są oparte na tym samym skrypcie co www.wordpress.org.pl robią mi straszne fikołki. [...] Skoro wszystkie, to jak myślisz - po której stronie leży "wina"? -------------------- |
|
|
|
10.7.2008 - 08:00
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 14 Nr: 4 247 |
Czytanie ze zrozumieniem nie boli. Wszystkie fora oparte na tym skrypcie i tylko te. Fora innych skryptów działają poprawnie. TO właśnie sugeruje, że wina może być w skrypcie np jeśli pojawiła się jakaś niestabilna jego aktualizacja i tego dotyczyło moje pytanie.
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29 08 08 - 23:12 |