WordPress

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!

> UWAGA

Tu znajduje się lista kompatybilnych z WP 2.3 wtyczek. Zgłoszenie problemu z wtyczką nie działającą z WP 2.3 jest nagradzane ostrzeżeniem i moderacją!

Zgłaszając problem z wtyczką koniecznie podaj adres strony wtyczki (ew. do downloadu wtyczki).

Reply to this topicStart new topic
> Problem z konfiguracją galeri..., Nie działa PixGallery i Nextgen gallery
anonim3339
post 26.6.2008 - 16:42
Post #1

aktywność:
*

Grupa: Bloger

Nr: 4 284

Witam, niedawno zaangażowano mnie w pomoc w udoskonalaniu strony szkoły, w tedy też dowiedziałem się o tym że jest na niej zainstalowany Word Press. Potem poproszono mnie o stworzenie "Portalu Wycieczkowego" dla potrzeb szkoły. Oczywiście darmowy hosting itp. Na tym portalu miały być zdjęcia z wycieczek klasowych. Lecz mam problem... Nie mogłem odpowiednio skonfigurować wtyczki o nazwie: PixGallery. Niby wszystko ok ale wyskakuje jakiś błąd... Tą wtyczkę właściwie mi polecono ze względu na to że ona już od dawna działała na stronie szkoły. Lecz mimo tego że wszystko było ustawione identycznie, to na mojej stronie nie działała... Więc wszedłem na te forum i szukam czy ktoś ma takie problemy jak ja... i się okazuje że chyba nie jest zbyt popularna w Polsce. Większość z was poleciła by mi Nextgen gallery i tu pojawia się kolejny problem... nie wiem do końca jak ją skonfigurować, jak utworzyć galerię itp. W związku z tym mam pytanie: Czy znalazł by się ktoś kto pomógł by mi skonfigurować jedną z powyższych wtyczek???

Prosiłbym o odpisanie w tym temacie osób które by pomogły.

Pozdrawiam i proszę o szybką odpowiedz:
anonim3339

Proszę o przeniesienie do działu: WordPress 2.3 support > Wtyczki | Plugins

Przepraszam ale pomyliłem działy!!!

Ten post edytował anonim3339 26.6.2008 - 16:56
Go to the top of the page

+Quote Post
Kasia79
post 04.7.2008 - 13:27
Post #2

aktywność:

Grupa: Redakcja

Nr: 2 641

Calkiem konkretna (tak mysle wink.gif ) instrukcja obslugi NextGEN

KAsia

--------------------
Curiosity killed the cat, but satisfaction brought her back.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 6 09 08 - 19:03
Polski Blogger | Forum Komputerowe | Spotkania blogerów