Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Tu znajduje się lista kompatybilnych z WP 2.3 wtyczek. Zgłoszenie problemu z wtyczką nie działającą z WP 2.3 jest nagradzane ostrzeżeniem i moderacją!
Zgłaszając problem z wtyczką koniecznie podaj adres strony wtyczki (ew. do downloadu wtyczki).
![]() ![]() |
25.6.2008 - 13:43
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 6 Nr: 638 |
Hej!
Jakiś rok temu dostałe konto na stronkę www i zainstalowałem na nim WordPressa. Problem jest taki, że zapomniałem do serwera hasła, a nie ma mechanizmu jego odzyskiwania... Na szczęście WordPress nadal działa i tutaj jestem w stanie się*zalogować. Jak odzyskać hasło do serwera? Pozdr. Dawid, MacDada PS Włamywanie się na serwer nie wchodzi w grę... PPS Nie byłem pewien do którego działu to wsadzić, ale pomyślałem, że może jest jakaś wtyczka do WordPressa do wyciągnięcia takich danych jak hasło do serwera? |
|
|
|
25.6.2008 - 16:12
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 289 Nr: 3 158 |
Eee... a gdzie dokładniej masz serwer? Większość szanujących się paneli sterowania hostami posiada możliwość zmiany danych, podobnie z większością paneli klienta, a jak czegoś takiego nie ma to zawsze jest jeszcze support.
-------------------- |
|
|
|
26.6.2008 - 00:31
|
|
|
|
|
|
|
26.6.2008 - 15:09
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 289 Nr: 3 158 |
Nie chodziło o adres IP serwera, chodziło o nazwę firmy
-------------------- |
|
|
|
27.6.2008 - 16:14
|
|
|
A ja wiem? Znajomy z USA podrzucił mi konto daaawno temu, a ja straciłem z nim kontakt. Konto jest o tyle fajne, że mogę wrzucić na nie cokolwiek bez limitów transferu, więc fajnie byłoby je jakoś odzyskać...
Nie ma więc żadnej wtyczki wordpressa ku temu przydatnej? |
|
|
|
27.6.2008 - 16:51
|
|
Hackingiem się tutaj nie zajmujemy, jak znajomy "podrzucił" konto to zapomnij o supporcie, po prostu straciłeś konto. Znajdź sobie nowe, bo nie ma możliwości jego odzyskania. Do zamknięcia temat...
Edit: Przepraszam, crackingiem - bo haking to nieco inne Ten post edytował Riff 27.6.2008 - 16:51 -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20 08 08 - 15:05 |