Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
23.6.2008 - 17:54
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 4 Nr: 4 262 |
Hej,
wgrałem WP 2.3 na nowy serwer używając plików z poprzedniego i nagle wcięło mi polskie tłumaczenie. Nie rozumiem tego, na poprzedni serwerze wszystko cacy, nic nie zmieniałem, i nie ma. Co mam zrobić, żeby to przywrócić? A!! i jeszcze ważna rzecz, nie mogę edytować themu.. też tego nie rozumiem, pojawia się komunikat: If this file were writable you could edit it. Mógłby mnie ktoś uświadomić czemu tak się stało jeśli NIC nie zmieniałem prócz pliku config.php ? |
|
|
|
24.6.2008 - 22:20
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 836 Nr: 2 641 |
ad.1
upewnij się, że pliki spolszczające są dokładnie tam, gdzie być powinny i że ich nazwa koresponduje z definicją podaną w wp-config ad.2 pliki skórki (na serwerze) muszą mieć chmod 777 Jeśli nie do końca jest to dla Ciebie jasne albo nie wiesz jak to zrobić - przeszukaj forum; tematy (obydwa) poruszane były wielokrotnie. I jeszcze jedno : następnym razem -> 1 problem = 1 temat Kasia -------------------- Curiosity killed the cat, but satisfaction brought her back.
|
|
|
|
28.6.2008 - 12:27
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 13 Nr: 1 877 |
Jak wgrywasz poslkie tłumaczenie to musisz zmienić jedną rzecz w pliku tak?
To jak dajesz na inny serw tez musisz to zmienić, na odpowiednie do nowego hostingu. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6 09 08 - 19:23 |