Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Tu znajduje się lista kompatybilnych z WP 2.3 wtyczek. Zgłoszenie problemu z wtyczką nie działającą z WP 2.3 jest nagradzane ostrzeżeniem i moderacją!
Zgłaszając problem z wtyczką koniecznie podaj adres strony wtyczki (ew. do downloadu wtyczki).
![]() ![]() |
08.6.2008 - 13:24
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 1 Nr: 4 204 |
Adres mojego bloga, na razie testowego, (którego adres zmieni się na inny gdy już skończę eksperymentować), to www.wordpres.yoyo.pl Mam tam 3 strony: Soccer 360 - to główna strona bloga.
Soccer Cafe - to strona powstała, żebym umieszczał tam własne opinie na niektóre newsy napisane na Soccer 360, jednak ta strona nie działa tak jak Soccer 360, a tak jak trzecia strona "O mnie", czyli jest jakby do odczytu. Czy idzie zrobić coś, żeby strona Soccer Cafe działała tak jak strona Soccer 360? Słyszałem, że jest do tego jakaś wtyczka ale nie wiem jak się nazywa. Czy mógłby mi ktoś pomóc? W ramach podziękowania za pomoc, jeśli ktoś by chciał mogę umieścić link do jego bloga w moim blogroll. Pozdrawiam! Ten post edytował SebaM 08.6.2008 - 15:44 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 4 12 08 - 03:31 |